Victoria Beckham priredila je veliko slavlje za svoj 50. rođendan u privatnom klubu u londonskoj četvrti Mayfair. Na rođendansku proslavu pozvala dugi niz svojih slavnih prijatelja, kolega i poznanika, među kojima i preostale četiri članice benda Spice Girls.

'Mislim da se nikada nisam osjećala tako voljeno kao sinoć. Hvala svima koji su došli izbliza i izdaleka', napisala je Victoria Beckham uz fotografije na kojima pozira prijateljima i gostima na proslavi.

Među uzvanicima su bili Eva Longoria, Tom Cruise, Gordon Ramsay, Salma Hayek i drugi, a najvažniji gosti bili su članovi njene obitelji.

harper seven beckham
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Najviše pažnje privukla je njena 12-godišnja kći Harper Seven, koja je za proslavu odabrala svečani look. Tako je nosila bijelu satensku haljinu s tankim naramenicama. Uz dugu haljinu nosila je bijele sandale s punom petom te bijelu torbicu sa zlatnim detaljima.

Svoju je modnu kombinaciju za majčin 50. rođendan upotpunila s dva tanka zlatna lančića.

I dok se mnogima sviđa njena modna kombinacija, mnogo je onih koji ističu da je možda malo 'preodrasla' za 12-godišnju djevojčicu.

'Ona je lijepa djevojka, ali po mom mišljenju, a vi možete misliti da sam prestaromodna, ovo nije odjeća za dijete', tvrdi jedna komentatorica na društvenim mrežama.

'Mislim da je šteta što Harper nije nosila odjeću primjerenu godinama, naročito cipele', 'Ona ima 12 godina... Možda nešto prikladnije za njenu dob', 'Ona je dijete, trebala bi raditi ono što druga djeca rade s 12 godina', 'Trebalo bi joj dopustiti da nastavi svoje djetinjstvo, a ne da je oblačiti u odjeću koju nosi njena majka', nizali su se komentari.

Drugi su skočili u njenu obranu.

'Odjevena je prikladno. To je svečana prigoda, a čak su i njezine cipele primjerene godinama', tvrde oni.

Anketa

Je li Harper Seven primjereno odjevena?