Nedjelja je dan za njegu kože za Victoriju Beckham.Modna dizajnerica otvorila je svoj ormarić za njegu kože svojim 32 milijuna Instagram pratitelja tijekom vikenda kako bi razgovarala o svojoj jutarnjoj rutini radnim danom.

Iako već znamo da je obožavateljica LED svjetala za obnavljanje i pomlađivanje kože, te da je njezina linija proizvoda naravno uvijek pri ruci, Victoria nam je također dala dodatni element svom modernom režimu.

Maska za lice neizostavan je dio Victorijine tjedne rutine za kožu, a ona je otkrila da voli ostaviti masku 45 minuta do sat vremena kako bi njezina koža stvarno mogla iskoristiti njezine prednosti.

Victoria Beckham je objasnila i istaknula prednosti korištenja njezina dva sredstva za čišćenje (koja uklanjaju šminku i prljavštinu dok čiste i resetiraju kožu), prije nego što je završila sa savjetima o prednostima odvajanja vremena za sebe tijekom napornog tjedna. Na način da ćete njegovati svoje lice i kožu.

Victoria Beckham 4.jpg
Dave Hogan/Hogan Media / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Beckham napominje da maske mijenja ovisno o potrebama njezine kože, a intuitivniji pristup razuman je način da dobijete svoju najsretniju i najzdraviju kožu, što je njezina velika tajna.

Bit njezine njege je stoga: pratiti svoju kožu i ono što vam ona govori, stalno koristiti gelove i druge preparate za čišćenje lica ujutro i navečer, sedam dana u tjednu, te štedjeti i osigurati si LED maska ​​za lice, piše Stil