Proljeće je idealno doba za ženstvene, lepršave i nježne cvjetne haljine, no ako s vam dosadili cvjetni printevi, imamo dobru vijest.

Prema istraživanju stranice Databutmakeitaboutfashion objavilo je da su cvjetni printovi izgubili na popualrnosti ovog ožujka, a na vrhu popularnosti našla su se 4 jednako zanimljiva uzorka.

Zabavni su, veseli i šareni, a nude svježu perspektivu pri kreiranju novih proljetnih outfita. Modni entuzijasti su ih već prigrlili i sve ih češće vidimo na street style fotografijama.

4 printa koja ćemo obožavati ovog proljeća

1. Životinjski print

Nije tajna da je leopard print bezvremenski trend, a savršeno se uklopio u trenutno najpopularniji trend- estetiku žene mafijaša.

Leopard uzorak
Instagram 

Ako i vi volite leopard uzorak, oduševit će vas ova haljina iz Zare koja je postala hit na društvenim mrežama, a ako želite nešto drugačije, tu su opcije zebre ili zmijske kože.

2. Voćni print

Voćni print
Instagram 

Trebate podsjetnik za dnevni međuobrok s voćem? Imamo inovativno rješenje: odaberite ljetnu haljinu s printom trešnje ili jagode kako biste svojim svakodnevnim kombinacijama unijeli dašak proljeća. Slađe od ovog ne može.

3. Gingham print

Ima nešto u kariranom printu koji odiše retro estetikom, posebno tijekom toplijih mjeseci u godini, piše Elle.rs.

Karirano
Instagram 

Ovaj je uzorak postao omiljen među modnim entuzijastima, pa vam predlažemo da obratite pažnju kada ste u shoppingu - gingham print će ovog proljeća biti sveprisutan.

4. Prugice

Ove sezone šarene prugice u veselim bojama mikrotrend su koje ćemo viđati na trendsetericama.

Pruge
Instagram 

Breton prugice francuski su klasik, ali ovog proljeća izaći ćemo iz zone komfora i odlučiti se za široke nitne koje su detalj za sebe.

10 proljetnih haljina koje smo pronašli u H&M-u pogledajte u galeriji: 

HM 10 haljina iz H&M-a za proljeće 2024