David i Victoria Beckham slove za jedan od najomiljenijih parova današnjice, a njihov dokumentarac 'Beckham' nedavno je nominiran za filmsku nagradu BAFTA, piše Stil. Premda supružnici danas uživaju u ljubavi, njihov odnos kroz godine senekoliko puta našao na kušnji.

Prije nego što je započela vezu s Davidom, Victoria je bila zaručena za električara Marka Wooda. Njegovo prezime nosila je na prvim nastupima grupe 'Spice Girls' kada se predstavila kao Victoria Adams Woods, iako nisu bili u braku. Toj vezi presudila je njezina slava, a tabloidi su zabilježili i činjenicu da pjevačica nije vratila zaručnički prsten nakon prekida.

David i Victoria Beckham.jpg
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Nakon što su potvrdili vezi, umirovljeni nogometaš i pjevačica postali su miljenici javnosti. Ipak, sve se promijenilo 2004., kada je Davidova osobna asistentica Rebecca Loos otkrila da je imala aferu s Davidom. Priložila je fotografije kojoj je slao i otkrila detalje njihovog seksualnog odnosa.

'David je jako dobar ljubavnik. Na ljestvici od jedan do deset dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i lijepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi', pričala je Rebecca tada, a David je demantirao vezu. Victoria mu je povjerovala i nakon toga je ostala trudna s njihovim trećim sinom.

Victoria-i-David-Beckham.jpg
Instagram 

Supružnici danas uživaju u obiteljskom životu sa svojih četvero djece. Njihov najstariji sin Brooklyn u braku je s glumicom Nicolom Peltz, a obožavatelji su ga prozvali 'papučarom' zbog Nicolinog odnosa s njegovom majkom Victorijom. Par se vjenčao 2022. a strani mediji tada su pisali o Nicolinoj svađi s Victorijom radi vjenčanice, a navodno je i Brooklyn u potpunosti stao na Nicolinu stranu i svađao se s majkom.

Naime, Peltz je trebala nositi haljinu koju je dizajnarila Victoria, ali je na kraju ipak posegnula za drugim brendom. Mnogi su ovaj čin doživjeli kao objavu rata između njih dvije

Više fotografija Davida i Victorije pogledajte u galeriji:

Profimedia, Grgo Jelavic/PIXSELL David i Victoria Beckham zajedno su dobili četvero djece