Što kupiti osobi koja ima sve ili si može priuštiti sve što poželi? Vjerojatno je to pitanje koje muči mnoge slavne, ali nekad odgovor nije uopće toliko kompliciran i skupocjen kao što mnogi misle. Barem ako je riječ o Davidu Beckhamu (48).

Victoria i David Beckham 3.jpg
Instagram 

Umirovljeni nogometaš već je pokazao u dokumentarnoj seriji na Netflixu da je vrlo prizemljena osoba i bez obzira na bogatstvo koje ima, voli provoditi vrijeme u prirodi i raditi. Osim što ima svoje košnice, pčele i med, David je odsad i ponosan vlasnik - kokoši.

David Beckham
Instagram 

Pozirao je s kapom na glavi, koja je bila u božićnom duhu i otkrio da je kao poklon za Božić dobio kokošinjac s kokošima. Hranio ih je s osmijehom na licu, a njegova supruga Victoria ga je snimala, spretno se odmičući od životinja. 

David Beckham
Instagram 

'Što pokloniti Davidu za Božić?', rekla je modna dizajnerica i nekadašnja pjevačica u videu. Pratitelji su im čestitali Božić i nadolazeće blagdane, ali i istaknuli kako će video postati viralan. 

'Predivan poklon. Mogu samo zamisliti koliko se Davidu ovo sviđa, čini se baš kao takav tip', pisali su. 

Victoria-i-David-Beckham.jpg
Instagram 

David i Victoria u braku su 24 godine. Svašta se događalo u njihovim životima, bilo je raznih prevara i afera, ali čini se kako je njihova ljubav toliko jaka da je izdržala sve krize. U braku su dobili četvero djece, sinove Brooklyna (24), Romea (21), Cruza (18) i kćer Harper (12).

Više o Davidu i Victoriji pogledajte u galeriji: 

Profimedia Victoria i David Beckham su se vjenčali 1999. te imaju četvero djece