Nakon što je izašla dokumentarna serija 'Beckham', javnost je mogla vidjeti oko čega su umirovljeni nogometaš David Beckham i pjevačica Victoria Bekcham imali nesuglasica. Jedna od priča koja se svakako komentira je fotografiranje Davida s pjevačicama Jennifer Lopez i Beyonce.

Victoria David Beckham.jpg
JAMES GILLHAM / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

Bilo je to 2005., u trenutku kada je Victoria trebala roditi najmlađeg sina Cruza. Imala je zakazan carski rez u bolnici u Madridu, a umjesto da to bude vrijeme kada željno iščekuju prinovu i zajedno su, David je istaknuo kako tog dana vjerojatno neće moći biti s njom. 

David Beckham i Victoria Beckham u Hrvatskoj
Instagram 

Otkrio joj je da je ranije dogovorio fotografiranje sa svjetski poznatim glazbenicama, zbog čega je Victoria bila u šoku. Na kraju je David odradio snimanje i trčao u bolnicu k ženi. Prisustvovao je rođenju sina, a idućeg dana novine su objavile fotografije sa snimanja uz provokativan naslov: 'Što bi Victoria rekla?'. To ju je jako uznemirilo, priznala je u dokumentarcu. 

Victoria i David Beckham 3.jpg
Instagram 

'Što bi Victoria rekla? Victoria je bila bijesna', otkrila je. David je s Beyonce i Jennifer snimio reklamu za Pepsi, koja je zbog tri slavne osobe u njoj imala odličan odjek u javnosti. 

Više fotografija Davida i Victorije pogledajte u galeriji:   

Profimedia Victoria i David Beckham su se vjenčali 1999. te imaju četvero djece