'Sretan rođendan mojoj predivnoj ženi. Tijekom ovog rođendana prisjeti se svega što si prošla i budi ponosna na sebe zbog svega što si postigla i gradila. Posh spice, poduzetnica i naravno, oženjena za kapetana engleske nogometne reprezentacije', napisao je David Beckham svojoj supruzi Victoriji povodom 50. rođendana. 

David i Victoria Beckham
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Objavio je emotivni video koji je sadržavao fotografije i videa iz prošlosti. Raznježio je mnoge, a posebice slavljenicu. 

'Jako vas sve volim', napisala je Victoria, a David je dodao: 

'Tvoj najveći uspjeh su djeca koju usmjeravaš, voliš i učiš. Oni te vole neizmjerno, ma svi te volimo baš jako. Odlično se provedi za svoj dan, zaslužila si to. 50 i fit. Iskren sam', poručio je. 

Inače, umirovljeni nogometaš i modna dizajnerica u braku su 24 godine. Brak im možda izgleda skladno, ali zapravo su u braku imali mnoge skandale i ljubavne afere. Kad su David i Victoria započeli svoju vezu, bili su oko toga vrlo tajnoviti. Ne samo zato što su je skrivali od medija jer su oboje bili slavni već i zato jer je Victoria u to vrijeme imala dečka, kojeg je varala s Davidom.

David i Victoria Beckham su u braku od 1999. godine
Instagram 

Zato se znalo komentirati da je kasnije bila popustljiva kad ju je sustigla karma. Naime, David je Victoriju u više navrata varao, a ona mu je uvijek opraštala. I rađala djecu. Skupa su dobili trojicu sinova i kćer.

Više fotografija obitelji Beckham pogledajte u galeriji: 

Profimedia Victoria i David Beckham su se vjenčali 1999. te imaju četvero djece