Ella Dvornik i Charles Pearce danas su prisustvovali još jednom ročištu na Općinskom sudu u Puli, a ni ovaj put nisu prošli nezamijećeno.

Uskoro bivši supružnici stigli su u pratnji svojih odvjetnika, a kći kralja i ovoga puta se odlučila za upečatljivu modnu kombinaciju.

Ella Dvornik.
Sasa Miljevic/PIXSELL 

Influenserica je sada na svom Instagram profilu objavila fotografije ispred sudnice, a pohvalila se i skupom 'torbicom' njezinog odvjetnika.

'Odeš na ročište i dobiješ streetstyle fotke džabe. Antonio Volarević nosi najskuplju torbicu', napisala je Elle referirajući se na odvjetnikove spise.

Jedna pratiteljica zamijetila je kako se Ella odlučila za potpuno crnu kombinaciju, a u komentarima je pretpostavila i razlog.

'U crnom, tuguješ za Charlesom', napisala je pratiteljica, na što joj je Ella odgovorila 'pin' i uistinu označila njezin komentar ispod objave.

Elle Dvornik.
Instagram 

Inače, dok je Ella izlazila iz sudnice s velikim smiješkom na licu, njezin uskoro bivši suprug nije bio tako dobre volje.

Podsjetimo, nakon što su krenula sudska ročišta kako bi se on i Ella razveli, Charles je prorijedio objave na društvenim mrežama.

Chlarles Pierce traži stolara
Facebook 

U jednom je trenutku influencerica otkrila da više ne može objavljivati fotografije njihovih kćeri,a moglo se primijetiti da i Charles više ne dijeli njihove fotografije.

Više fotografija Elle i Charlesa, pogledajte u galeriji:

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce zajedno su dobili dvoje djece