Ella Dvornik na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a sada požalila na stanje dječjeg igrališta na Jarunu i poslala javni apel političkim strankama. 

'Može li netko kao dio predizborne kampanje popraviti dječje igralište na Jarunu? Jer je ono sramota kako izgleda već godinama. Strše čavli, nedostaju stepenice, istrunulo drvo - počupano i špranje posvuda', napisala je Ella.

Ella Dvornik Jarun.
Instagram 

Na fotografiji vidimo kućicu za djecu kojoj nedostaju stepenice te je očigledno u oronulom stanju

Influenserica je zatim objavila još jednu fotografiju s igrališta i pokazala strganu penjalicu na kojoj se igrala njezina kći Balie.

Ella Dvornik Jarun.
Instagram 

'Fotka iz 2020. Od tad se ništa nije promijenilo :(', dodala je tužna Dvornik.

Inače, Ella se nedavno na svom Instagramu požalila i na problematiku ispunjavanja formulara. Naime, influenserica smatra da su današnji formulari nelogični i oduzimaju previše vremena.

Ella Dvornik
Instagram 

'Znači ako išta mrzim na ovom svijetu…formulari. Ja ne znam tko izmisli te izraze koji nemaju smisla. Toliko nemaju smisla da ni ljudi koji su ga poslali ne znaju kako se popunjava. Mene zanima tko u tim firmama radi te formulare. Ja garantiram da je to neka osoba koja je kupila diplomu u Bosni i glumi da je odvjetnik.

Ella Dvornik
Instagram 

Zatim pronalazi neke usputne riječi i stavlja ih jer zvuči pametnije. I onda ako si osoba koja je sama po sebi anksiozna i odugovlačiš ispunjavanje formulara i onda ga napokon ispuniš – niste ga dobro popunili', požalila se Ella u videu.

Kako se Ella mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Story arhiva Evo kako se mijenjala kroz godine