Zvijezda 'Beverly Hillsa' Shannen Doherty, godinama se boji s rakom dojke u četvrtom stadiju, a nedavno je s obožavateljima podijelila da je spremna na smrt. Dodala je i da se rješava svojih stvari kako bi mami Rose olakšala situaciju.

'Najvažnija mi je u ovom trenutku moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje i želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon moje smrti zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da je dočekaju četiri skladišne ​​jedinice pune namještaja', rekla je.

Shannen Doherty prvi put u javnosti nakon operacije mozga
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Doherty je 2015. uspjela prevladati rak dojke, nakon što je prošla mastektomiju i kemoterapiju. No, u veljači 2020. otkrila je da joj je ponovno dijagnosticirana bolest.

'Užasnuta sam. Patim najviše zbog supruga Kurta Iswarienkoa i moje majke kojima ovo jako teško pada', rekla je tada.

'Opet imam rak, stadij 4. On je metastazirao u moje tijelo i znam što to znači. Pitala sam se mnogo puta: ‘Zašto ja?’, A onda si kažem: ‘A zašto ne ja?’ . Teško mi je', rekla je glumica tad.

Shannen Doherty plakala u javnosti
Rasmus Holmen/LOCAL NEWS X/TMX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje bližnje te da je pronašla pjesmu koju želi da joj se pjeva i svira na posljednjem ispraćaju, a pripremila si je i odjeću za sprovod.

'Znam u čemu želim otići na drugi svijet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica prije nekoliko godina. U njoj se osjećam posebno. Želim biti lijepa. Želim svima ostati u najboljem sjećanju. Trudim se posljednjih mjeseci i ispraviti neke odnose, ispričati se ljudima koje sam povrijedila - svjesno ili nesvjesno. Nastojim živjeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo', rekla je Shannen za američke medije.

Shannen je prošle godine također podnijela zahtjev za razvod od svog supruga Kurta Iswarienka nakon 11 godina braka. Par se vjenčao 2011. godine, a njoj je to bio treći brak, ranije je bila udana za Ashleyja Hamiltona i Ricka Salomona.

Više fotografija glumice pogledajte u galeriji:

Profimedia Kako se Shannen Doherty mijenjala kroz godine