Pjevačica Severina Vučković ovoga vikenda održat će svoj veliki koncert u Zadru, a sad je na Instagram upitala svoje pratitelje koje pjesme bi trebala vratiti na svoj repertoar.

'Ovo su pjesme (vol. 1) koje ne izvodim na koncertima tj. koje nisu na stalnom repertoaru... Hoćemo li neku od tih ipak otpjevati u subotu u Zadru? Koji je vaš fav?', upitala je Seve svoje fanove.

Popis pjesma koje Severina ne izvodi na koncertima

1. Mrtav bez mene

2. Magija
3. Gade


4. Hazarder
5. Alcatraz
6. Hurem


7. Haljinica boje lila
8. Adam i Seva


9. Sekunde
10. Hrvatica

Inače, u nedavnom intervjuu Severina je otkrila da ne postoji pjesma za koju žali što je nije otpjevala, a mogla je.

'Žao mi je što neke pjesme koje sam snimila ne pjevam na koncertima. To je zato jer repertoar uvijek prilagođavam najširem krugu ljudi koji dolaze na koncerte. Koncert treba biti eruptivan, nabijen, kompaktan… Najvažnija stvar za dobar koncert je dobar repertoar. To se ne mijenja, to je kao predstava. Nešto što vi kao izvođač predstavljate', započela je svoj odgovor za Journal.

Severina
Robert Gašpert 

Dodala je da ima puno divnih balada, kao što su 'Tridesete', 'Unaprijed gotovo', 'Broš', 'Parfem', 'Alcatraz', 'Šta me sad pitaš šta mi je', 'Sama na sceni', 'Ko je kriv' i druge koje ne pjeva jer bi onda sa set liste trebala izbaciti 'Dalmatinku', 'Virujen u te', 'Kao', 'Grad bez ljudi', 'More tuge', 'Imaš pravo'.

'A da sve pjevam koncerti bi trajali po četiri sata', dodala je i nastavila:

Severina plače
YouTube screenshot 

'Ne pjevam pjesme s albuma 'Severgreen' jer su izašle 2004. kad je netko pustio van onaj nesretni filmić. Te pjesme me sjećaju na taj period pa sam ih 'izbrisala' iz glave. Zato ne pjevam 'Broš'. I ne pjevam pjesme s albuma 'Moja stvar' iz 1996. jer mi je dok sam snimala album umro otac. Ne pjevam više ni 'Rođeno moje' jer me podsjeća na period kad su mi uzeli sina.'

Kako se Severina mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Discogs, Instagram Severina je tijekom godina isprobala različite stilove frizura.