Pjevačica Severina Vučković ovih dana odmara u Istri, gdje je s obitelji i prijateljima proslavila Uskršnje blagdane.

Na svom Instagram profilu je objavila nekoliko fotografija u ležernom izdanju s njihovog kratkog izleta u prirodi.

'Priroda i društvo (i šparoge)', napisala je pjevačica u opis objave, a u šetnji su joj se pridružio i njezin sin Aleksandar.

Njezini pratitelji komentirali su kako pjevačica izgleda sretno i da zrači u društvu sina, no mnogima je kod fotografije zasmetala jedna stvar.

Severina i Aleksandar Popović
Instagram 

'Ja samo na slikama vidim prekrivanje lica djeteta, s majom koja ga je rodila i koja brinem o njemu... i osjećam takav bijes!'

'Dokle će ona morati ovako 'sakrivati' sina zbog nekog suca ili oca s previše ega...', samo su neki su od komentara ispod fotografije majke i djeteta.

Inače, Severina i Aleksandar u Istri su proslavi 'kasni' i Uskrs zbog njezinog nastupa u Skopju, a s njima je bila i Severinina majka Ana.

Pjevačici je majka Ana velika podrška, a prošle godine se i oglasila u otvorenom pismu i tom prilikom otkrila što misli o bivšem zetu Milanu Popoviću.

Podsjetimo, sud je pjevačici sredinom veljače vratio sina. Vrhovni sud je prethodno poništio presudu Županijskog suda u Splitu te vratio skrbništvo nad Severininim sinom njegovom ocu Milanu, no ubrzo je došlo do preokreta u slučaju.

Tužna fotografija Severine i sina
Instagram 

Na sjednici je Županijski sud u Splitu ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka dužni 'roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno'.

Više fotografija sa Severininog uskršnjeg slavlja, pogledajte u galeriji:

Instagram Severina je 'kasni' Uskrs provela s obitelji i prijateljima.