Pjevačica Severina Vučković na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta podijelila je detalje tematske zabave koju je organizirala u društvu najužih prijatelja. Uzvanici su utjelovili likove iz hit serije 'Dinastija', a sudeći prema snimkama, odlično su se zabavili.

Severina je tako oduševila maskom zvijezde serije Alexis Carrington dok se njezin dugogodišnji prijatelj Tomica Petrović pojavio kao Blake Carrington. Maskirao se i pjevačicin sin Aleksandar.

'Nikad nisam tila bit Alexis, ali nikad nisam ni tila da mi život bude Dinastija pa…', napisala je.

Ovom objavom oduševila je svoje pratitelje na Instagramu, a javile su joj se i poznate Hrvatice.

'Dobro sestro što je ovo? I gdje sam', napisala je Severinina dugogodišnja prijateljica Iva Radić na što je pjevačica kratko odgovorila: 'Morat ćemo ponovit'. Javila se i splitska glumica Ana Gruica Uglešić koja je Severini poručila: 'Znati se zaje*avati na svoj račun je najveća umjetnost življenja! P.S. Dinastija nam je svima najdraža serija', a pjevačica joj je odgovorila 'Samo na svoj račun'.

Inače, Severina je nedavno iznenadila fanove fotografijom na kojoj je pokazala lice bez trunke šminke. Selfie je opalila u svojoj dnevnoj sobi, odjevena u tamnoplavu majicu sa sitnim zvijezdicama. Da je umorna otkrio je emoji koji je priložila fotografiji - onaj koji zijeva.

Iako je ne vide često u ovom izdanju, njene obožavatelje oduševila je fotografija. 

'Lijepa ko san', poručili su joj.

Više Severininih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Severina u glamuroznim izdanjima