Severina Vučković sinoć je nastupila na Fashion & Friend partyju, a tijekom večeri nekoliko je puta pozvala prisutne na Ženski marš, koji se danas u 18 sati održava u nizu hrvatskih gradova.

Kako je otkrila, ona će doći na zagrebački, na Trgu žrtava fašizma, a potom planira s povorkom krenuti prema parku Zrinjevac.

Severina je sinoć izvela svoje najveće hitove, pa tako i pjesmu 'Ostavljena', koju je sama napisala. Nakon nje, imala je komentar koji nije trebao dodatno objašnjenje.

Severina
Robert Gašpert 

'Bilo bi super da sam ostavljena i da me se ostavi na miru', poručila je.

Upravo je tu njenu pjesmu svojevremeno komentirao njen bivši partner Milan Popović, s kojim se redovito vidi na sudu.

'Ja još uvijek ne znam što je to što sam ja napravio pogrešno i ja još uvijek ne znam što je to što Severina hoće i želi postići kako bi se mi dogovorili oko našeg zajedničkog skrbništva nad našim djetetom. Ono što je zanimljivo i što sam primijetio, ne ja samo, nego i struka, je da kod Severine postoji jako izražen strah od ostavljanja, od biti ostavljena, a što između ostalog dokazuje i njena nedavna izjava da je njena najomiljenija pjesma 'Ostavljena'. Tako da, mislim da taj njen strah od ostavljanja, kako je jedan psihijatar izjavio, to je ono što se njoj u životu i događa na kraju jer svima nama se obično dogodi ono čega se najviše bojimo i taj njen strah od biti ostavljena je nešto što je sputava da donosi razumne odluke koje bi bile u najboljem interesu našeg djeteta', rekao je jednom prilikom.

Severina, Damir Kedžo
Robert Gašpert 

Pjesmu 'Ostavljena' Severina je objavila 2013. godine.

'Glazbu i tekst sam napisala dok sam bila trudna', napisala je Seve na svom Facebook-profilu, a pjesmu je posvetila svim ženama.

'To su one moje male i hermetične melodije s tekstovima namijenjenim svim ženama, kao svojevrsni nastavak pjesama 'Pogled ispod obrva' ili 'Šta me sad pitaš šta mi je'. Dok smo snimali album, ona se svima učinila jako bliskom i emotivnom. Svi koji su preslušavali album molili su me da je ne zapostavim i da za nju snimim spot', dodala je Severina.

Videospot za njezin šesti singl s aktualnog albuma 'Dobrodošao u klub' iskoristio je nastup sa zagrebačkog koncerta u Areni.

'Mislim da je emocija na koncertu u zagrebačkoj Areni bila na najvišoj točki mekoće i zato sam za video odlučila koristiti snimku sa zagrebačkog koncerta. Meni se to jako sviđa', kaže Severina.

Kako je izgledao koncert pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Fashion & Friends party