Borba između Severine Vučković i Milana Popovića za skrbništvo nad njihovim sinom ne jenjava, kako na sudu, tako i u medijima i na društvenim mrežama. Iako oni koji podržavaju Popovića često ističu da on ne vodi bitke na društvenim mrežama poput pjevačice, ovog puta on je odlučio baš preko Instagrama udariti po njoj, odnosno majkama.

'Mama je jedna, a očeva je više, zar ne?', stoji na slici koju je podijelio.

Njegova objava izazvala je brojne komentare, od kojih mu većina nije išla u prilog.

'Gospodine, nakon ove izjave, dajte onda majci njenog jedinog sina. Majka je majka. Vaša izjava je zaista cinična', poručili su mu.

'On je njoj jedini, tebi nije', još je jedan od komentara.

'Dijete ne raste u trbuhu oca, već u majčinom trbuhu', dodali su drugi.

'Imaš 4 djece sa drugom, a Severinu razvlačiš po sudovima! Nisi ti ni otac nego koristiš dijete kao oružje. Gdje si bio prvih godinu kad se mali rodio nego ti je dijete donijela na vrata da ga vidiš. Sad si otac po sudovima. Vidiš prljavi rat u kojem ispašta dijete!', zaključio je jedan pratitelj.

Severina i Milan Popović prekinuli su ružno
Story arhiva 

Nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu i dijete ponovno povjerio ocu, Severina je danima tugovala, a onda održala ranije dogovoreni koncert na Jahorini.

'Kažu da moramo šutjeti o slučajevima gdje su djeca u pitanju. I biti pokorne. Ja sam ustrajno i pokorno šutjela. Druga strana je govorila, ja sam šutke čekala i vjerovala u hrvatski pravni sustav. Zbog zaštite djece, ako ne mene. Šutjela sam dok mi prvi put nisu oduzeli dijete. Od tada govorim o nepravdi sustava,o organiziranoj otmici djece kada su u pitanju bogati ili moćni očevi. I neću prestati.. Hvala vam na podršci, nikada vam se neću moći zahvaliti, moj duboki naklon', izjavila je tada.

Story arhiva Severina i Milan Popović u danima sreće