Izvođenje pjesme 'Rođeno moje' na Jahorini, slomilo je Severinu, te je tijekom pjesme i zapjevala. Ono što se na ranijim snimkama nije vidjelo, što je pjevačica napravila na samom kraju nastupa.

Sad je Severina objavila snimku, a najprije se može primijetiti jest da je promijenila stih 'na meni kola nek se slome' u 'na njima kola nek se slome'.

Osim toga, na kraju pjesme je podigla u zrak srednji prst, a kad se odmicala unazad s usana joj se moglo pročitati 'Je*ite su mater'.

'Bio je ovaj prst', našalila se potom s podignutim kažiprstom.

Pjevačica, koja je zbog odluke Vrhovnog suda ostala bez skrbništva nad sinom Aleksandrom, danima se ne osjeća dobro. Priznala je to i svojoj publici na koncertu, iako se trudila pjevati samo vesele pjesme.

No kad je na red došla pjesma 'Rođeno moje', za koju je nedavno rekla da je dugo nije pjevala jer je podsjeća na period kad je ostala bez sina, Severina se rasplakala.

Nakon što je otpjevala dio pjesme, briznula je u plač.

Njena prateća pjevačica shvatila je da pjevačica ne može pjevati pa je sa sekundom zakašnjenja uletjela.

Inače, Severina je na nastup došla u bijelom odijelu i prije nego što je zapjevala, pročitala je potresan govor o svemu što joj se dogodilo.

'Moja obaveza, moja dužnost bila je da dođem ovdje. Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se', počela je Severina svoj govor i dobila veliki pljesak publike.

'Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Da ovih dana uopće smognem snage ustati iz kreveta i ispratiti dijete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmjernu ljubav pokušam osobno se zahvaliti. Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dvije curice da idu ocu zlostavljaču, koji ih je obje silovao', pročitala je Severina. Dodala je da joj često kažu da moramo šutjeti kad su djeca u pitanju, ali napominje kako je ona šutjela, a da je druga strana pričala.

'A ja sam čekala i vjerovala hrvatskom pravnom sustavu, kao što to žene u Bosni vjeruju. Šutjela sam dok mi nisu prvi put oduzeli dijete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organiziranoj otmici djece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati', istaknula je.