Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, komentirao je slučaj Severine Vučković i Milana Popovića oko skrbništva za sina i istaknuo da mu nije jasno zašto sve to traje devet godina. 

Zoran Milanović se oprostio od Mislava Bage
Profimedia 

'To traje devet godina, taj dječak je vjerojatno sijede već dobio. Vjerojatno je poludio', poručio je Milanović. Nakon te njegove izjave, oglasila se i Severina, koja ga je ispravila i zahvalila mu što je shvatio da se tu ne radi o njoj već o njezinom djetetu s kojim se, kako je rekla, bešćutno poigrava više od desetljeća. 

Severina i Aleksandar.
Instagram 

'Poštovani Predsjedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala na brizi, nema dijete još sijedih... I nije poludio... Ali i Vi, Predsjedniče, morate shvatiti da je upravo vijeće Vrhovnog suda ovo vratilo na presudu iz prvog stupnja. I što ćemo sad? Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku', rekla je Severina. 

Podsjećamo, ovoga tjedna Severina i Milan te njihovo skrbništvo nad sinom ponovno je došlo u fokus javnosti. Vrhovni sud je odlučio da Milan Popović i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina - opet vraća ocu. Odluka stupa odmah na snagu, a neće je odgoditi ni žalba pjevačice. 

Severina odbrusila predsjedniku Zoranu Milanoviću
Instagram 

Pjevačica je poslala otvoreno pismo Vrhovnom sudu, nakon što je objavio odluku kojom njezina sina vraća ocu Milanu Popoviću. U njemu je navela kako je odluka objavljena javno prije nego što je uručena njoj.

Više o Severini pogledajte u galeriji:

Instagram Severina i Aleksandar