Splitska pjevačica Severina Vučković (51) i beogradski poduzetnik Milan Popović (58), poznat i kao kralj bakra, ponovno su u fokusu javnosti jer je Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i pjevačici Severini oduzeo zajedničko skrbništvo nad sinom kojeg je dobila s Popovićem. Time se Aleksandar vraća ocu Milanu. Prije nego što je Milan, kako je svojedobno rekao, zaveo Severinu u pet minuta, nije ga bilo u medijima. 

Severina i Milan Popović bili su u vezi dvije godine i imaju sina
Story arhiva 

Od svojih prijatelja i kolega uvijek je tražio diskreciju, čak i kad je organizirao razne zabave, nije htio da javnost za to zna. Zapravo, bio je vrlo samozatajan muškarac koji nije htio pažnju medija. Nakon što je upoznao Severinu, htio on to ili ne, popularnost je došla sama od sebe. Ipak je u vezi s regionalnom zvijezdom...

Ljubavni život Milana Popovića
Story 

Ljubav Severine i Milana počela je krajem 2010. godine, točnije 10. prosinca, na njegov rođendan, kada je Milan oduševio Severinu jer je znao svirati gitaru i pjevati njezine najdraže pjesme. Početkom prosinca Seve je bila zaručena za riječkog ugostitelja Slavka Šajinovića, a onda je ljubav naprasno pukla. 

Slavko-Sajinovic-Severina.jpg
Robert Gašpert 

Severina i Milan prvi su put u javnosti viđeni na dočeku 2011. u Budvi. U restoranu jednog crnogorskog hotela je pjevala za doček, ali i dan nakon. Četiri dana kasnije ga je Severina dovela u Split i upoznala s majkom Anom, a onda su otišli na odmor na Maldive. 

Severina i Milan Popović prekinuli su ružno
Story arhiva 

'Ma, puno mi je lip, dobar i pametan. Izgleda kao da ima 33 godine. A tek kako dobro svira gitaru... Čarobno!', hvalila ga je Severina. Na ljeto 2011. doznalo se da je Severina trudna, a u veljači 2012. rodila je sina Aleksandra. I njoj i Milanu to je bilo prvo dijete. Brzo su se razišli, ali su nastavili biti u dobrim odnosima zbog mališana, a danas se viđaju po sudovima. 

Ljubavni život Milana Popovića
Story 

Milan se nakon veze sa Severinom zaljubio u Bojanu, koja je od njega mlađa 28 godina, a ubrzo bi trebala roditi njihovo četvrto zajedničko dijete. Srpski mediji navode kako im stiže sin, a Milanu će to biti peto dijete jer iz veze sa Severinom ima sina. Baš kao i prije ljubavi s poznatom pjevačicom, Milan o privatnom životu rijetko govori. S Bojanom ga je gotovo nemoguće vidjeti u javnosti, a o njoj se zna samo da je studirala marketing. Ipak, prije nekoliko godina je ispričao kako su se upoznali.

Milan Popović je prijatelj s Igorom Kojićem
Robert Gašpert 

'Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Studira marketing, iz dobre je beogradske obitelji, jako je zgodna, obrazovana, mlada, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu', rekao je jednom prilikom Popović.

S Bojanom ima sinove Milana i Đorđa te kćer Sofiju. Sina Milana su dobili 2017., Đorđe je stigao 2019., a kćer Sofija 2022. 

Više o Severini i Milanu pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Severina i Milan Popović u danima sreće