'Ja sam baš, što se tiče blagdana, osoba od tradicije', rekla je pjevačica Mia Dimšić, koja najveći kršćanski blagdan slavi s obitelji u Osijeku. Obilaze kumove nakon misa, a i oni dolaze kod njih. Za stolom je obavezan luk, rotkvica, šunka, francuska salata... Uskrsu se veseli i Vladimir Kočiš Zec, koji je već godinama na taj dan u krugu najbližih i najdražih ljudi. 

Mia Dimšić predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu
Instagram 

Ljupka Gojić Mikić otkrila je što za nju znači Uskrs.

'Ja oduvijek volim Uskrs najviše od svih blagdana i to mi je najdraži blagdan', kaže. Sanja Doležal rekla je kako je Uskrs proslava proljeća i veliki blagdana uskrsnuća Isusa Krista.

Sanja Doležal.
Instagram 

'Veliko veselje, velika radost, sjećam se kad su klinci bili mali bojanja jaja i svega tog tradicionalno kako ide, i obilježavam ga obiteljski', govori. Lorena Bućan rekla je kako se u njezinoj obitelji Uskrs slavi klasično, uz obitelj te da ne vole raditi nikakav show oko blagdana, nego slave ono što je stvarno bitno, druže se, vole i fino pojedu. 

Severina je otkrila da je za Uskrs dobila poklone. Fotografirala je šiltericu s natpisom 'ljubav rađa heroje', kao i šalicu na kojoj piše 'ja nemam razlog da se živciram'.

Severina
Instagram 

Nakon što se oboje pisanice, tradicija je da se na Uskrs tucaju jaja, a Danijela Martinović našalila se da je spremna učiniti sve kako bi u tome pobijedila. 

7870.jpg
Goran Čižmešija 

'Jako se radujem i moram sve pobijediti s udaranjem jaja. Lažem i varam, uzimam kriva, samo moram pobijediti', istaknula je. Inače, Danijela je u vezi s Josipom Plavićem, bivšim kriminalističkim inspektorom, koji je odnedavno zaplovio glazbenim vodama. Uživaju u ljubavi, skupa će provesti blagdane, a grade i kuću. 

'On je osoba kakvu još nikad u životu nisam upoznala. S njim je sve lagano, moguće, prirodno, i on uopće nema osjećaj težine zbog toga što neki dijelovi mog posla nose, to što je naglo medijski porastao interes za njim, sve to nosi s takvom lakoćom da je to nevjerojatno', rekla je svojedobno Danijela za InMagazin.

Više fotografija Danijele i Josipa pogledajte u galeriji: 

Goran Čižmešija Danijela Martinović i Josip Plavić