Iako se nagađalo hoćemo li vidjeti kralja Charlesa u javnosti, navodno bi trebao prisustvovati misi na Uskrs. Monarh je trenutačno na liječenju od raka, ali Buckinghamska palača navodi kako će doći na misu u kapelicu Svetog Jurja u Windsoru. Ipak, zbog teške dijagnoze morat će odustati od tradicionalnih običaja. Neće biti domaćin ručka za Uskrs nakon mise. 

kralj Charles
Screenshot 

Očekuje se da će Charles sjediti pored svoje supruge, kraljice Camille i da će biti 'odvojen' od ostalih ili da će ih barem manje ljudi okruživati predostrožnosti radi. Bit će to prvo javno pojavljivanje kralja u gotovo dva mjeseca. Posljednji put viđen je početkom veljače kako s Camillom odlazi u crkvu u Sandringhamu u Norfolku. Djelovao je veselo dok je mahao fotografima. Da ima rak objavio je 5. veljače, tjedan dana nakon što je bio na operaciji povećane prostate. 

kralj Charles
Bav Media / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I snaha Kate Middleton (42) otkrila je krajem ožujka da joj je dijagnosticiran rak nakon planirane operacije abdomena. Na preventivnoj je kemoterapiji i zamolila je pratitelje za privatnost. 

'Dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, u svom umu, tijelu i duhu', uvjeravala je obožavatelje.

Kate je nedavno imala gaf s fotografijom, a više o tome pogledajte u galeriji: 

Instagram Princeza od Walesa je pozirala s djecom povodom britanskog Majčinog dana