George Clooney (62), kojeg zovu vječnim zavodnikom, našao je sreću uz odvjetnicu Amal Alamuddin, s kojom se vjenčao 2014. i dobio blizance, ali krajem 80-ih sve što je htio bila je neraskidiva veza s glumicom za kojom i dalje žali. Riječ je o Kelly Preston, kojoj su tepali da je jedna od najljepših žena u Hollywoodu. Kelly je preminula 2020. u 58. godini nakon borbe s rakom dojke. Bila je u braku s Johnom Travoltom, a ljubavne priče Kelly i Georgea mnogi se i dalje sjećaju.  

John Travolta i supruga
Shutterstock 

Glumcu je ta veza s Kelly bila najvažnija stvar, kako je sam govorio. Preston se 1985. udala za Kevina Gage, ali to nije bio sretan brak pa se razvela nakon dvije godine. Kelly i George susreli su se nakon njezina kraha braka i to zabavi na koju ih je pozvao zajednički agent. George ju je provozao na svom motoru Harley-Davidson i očarao.

Brzo su se odlučili na zajednički život. Glumac joj je poklonio svibnju koju su nazvali Max i on ju je u početku plašio, ali kasnije se na njega priviknula. Bila je to neobična Clooneyjeva ideja da stvori neraskidivu vezu s Kelly. Priznao je da je svojedobno stavljao hranu na Kellyn grudnjak kako bi joj se Max približio, piše Glossy

George Clooney i Kelly Preston
Profimedia 

Njihova ljubavna priča nije dugo trajala unatoč tome što su mnogi govorili da je to bila fatalna ljubav. Razišli su se 1989., a onda se Kelly zabavljala s Charliejem Sheenom, s kojim se zaručila i prekinula zaruke. George se kasnije oženio za Amal, a Kelly za Travoltu, a oboje su dobili kćer, kojoj su dali isto ime - Ella. 

Više o Kelly i Georgeu pogledajte u galeriji: 

Profimedia Iako njihova priča nije završila brakom, George nikada nije prežalio voljenu Kelly