Izgleda da je George Clooney (62) pao u drugi plan jer je Amal Clooney opčinjena novom ljubavi i ne mari pretjerano za supruga. Srce joj je oteo pas bernardinac. Nije ga ispuštala iz ruku dok su ovih dana išli u umjetničku galeriju, a kasnije su išli na ručak u restoran. Dala mu je ime Nelson, a dobila ga je od supruga Georgea za 46. rođendan, koji je proslavila početkom veljače.

George i Amal Clooney
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Odvjetnica nije skidala pogled s psića dok su šetali ulicama na jugu Francuske. Jedva ga je podignula, obje ruke su joj bile potrebne da ga obgrli, što kasnije neće moći kad naraste, jer mogu težiti i nekoliko desetina kilograma. Nije skidala osmijeh s lica. 

Nelson nije prvi bernardinac u Clooneyjevoj obitelji. Već nekoliko godina George ima Rosie, koja je dobila ime po njegovoj pokojnoj teti Rosemary Clooney. Glumac je poznat po spašavanju životinja, a često s njime putuju po svijetu. 

George Clooney i Amal Clooney
Profimedia 

Šuška se kako se Clooney sa suprugom Amal i šestogodišnjim blizancima preselio trajno na Azurnu obalu. Navodno više vrijeme ne provode u svojoj vili vrijednoj 10 milijuna funti u Sonningu u Berkshireu već su sad na imanju Domaine du Canadel u Francuskoj. Vinariju su kupili 2021., a nagađa se da je koštala oko 8 milijuna eura. Osim velikog zadnja iz 18. stoljeća, imaju i teniski teren, maslinik, umjetno jezero, vinograd...

Treba mu 25 minuta vožnje od vinarije koju je kupio Georgeov prijatelj i kolega Brad Pitt, dok je bio u braku s Angelinom Jolie. 

George Clooney
Profimedia 

Sve češće su priče kako slavni zavodnik 'brzo propada i stari', a Amal je sve ljepša. Čini se kako ih to ne zamara, već uživaju u svojoj ljubavi, a razlika u godinama ih ne opterećuje.

George Clooney je ostario
Profimedia 

Prije ljubavi s Amal, Clooney je volio Kelly Preston, koja je bila u braku s Kevinom Gageom. Kad su se razveli 1987., njihov agent ih je pozvao na party. Jedna vožnja na Georgeovom motoru bila je dovoljna da se Kelly zaljubi u glumca. Brzo su odlučili živjeti zajedno, a bez obzira na to što su se ludo voljeli, ljubav nije dugo trajala. Kelly se zabavljala nakon prekida i s Charliejem Sheenom, a onda se udala za Johna Travolta. U braku su bili desetljećima, a kćerima su George i Kelly dali isto ime - Ela. Nažalost, Kelly je 2020. preminula u 57. godini od raka dojke. 

Više fotografija Georgea Clooneyja pogledajte u galeriji: 

Profimedia George Clooney od supruge Amal Clooney stariji je 17 godina