Iako smo Amal Clooney navikli viđati u društvu njezinog slavnog supruga Georgea Clooneyja, ovoga je puta snimljena čak dva dana zaredom u društvu svoje majke.

Baria Alamuddin (75) sa kćerkom i zetom stigla je na dobrotvornu večeru koju je organizirao slavni holivudski par, odnosno njihova organizacija The Clooney Foundation For Justice, prenosi Stil.

amal clooney
Profimedia 

Naime, riječ je o događanju održanom u njujorškoj javnoj knjižnici, a kojem su prisustvovale i najveće holivudske zvijezde, a među njima odlično se snašla i elegantna Baria, koja je ponosno pozirala s Amal i Georgeom.

Baria se pred fotografima ponašala kao da joj je to dio svakodnevice, a mnogi su primijetili njezinu nevjerojatnu ljepotu i eleganciju, unatoč godinama.

Baria Alamuddin odlično se snalazi pred kamerama.
John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Za ovu prigodu odabrala je saten haljinu s plaštem u kraljevski ljubičastoj boji, koja je po rubovima imala detalje poput dragog kamenja.

Nekoliko dana nakon toga Baria je ponovno snimljena sa obitelji dok izlaze iz hotela i odlaze na ručak, a svi zajedno bili su i na večeri u jednom njujorškom restoranu.

Baria Allumidin uspješna je novinarka.
TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lijepa Amal od majke je naslijedila ljepotu, ali i pamet. Naime, Baria Alamuddin je i sama iznimno uspješna i to novinarka, koja je za svoj rad i nagrađena priznanjima, a radila je godinama kao televizijska voditeljica i urednica.

Podsjetimo, Amal i George vjenčali su se 2014. u Veneciji, a pozvali su obitelj i najbliže prijatelje. Tri godine kasnije Amal je rodila blizance, Ellu i Alexandera. Tek kad je postao obiteljski čovjek, istaknuo je, shvatio je koliko je njegov život ranije bio prazan.

George i Amal Clooney
Profimedia 

'Obitelj mi je sve. Daju mi osjećaj pripadnosti, dom i bezuvjetnu ljubav - sve ono za što sam mislio da bih mogao dobiti od dobre karijere i psa. Amal i ja smo sjajan tim. Nikad se nismo posvađali, imamo divan život. Da mi je netko kad sam bio mlađi rekao da će mi se nakon 50. dogoditi najljepši dio života, nasmijao bih se jer sam smatrao da si s 50 zapravo mrtav. Sad mislim da ni sa 60 nisi toliko star. A oko 70. rođendana ću se već malo zamisliti', našalio se glumac.

 Više fotografije prekrasnog para, pogledajte u našoj fotogaleriji:

Profimedia Amal i George Clooney