Premijera filma 'The Boys in the Boat', kojeg je režirao George Clooney (62), ovih je dana bila u Londonu. Sve oči bile su uprte u glumca i njegovu suprugu, odvjetnicu Amal Clooney (45).

George Clooney je ostario
Profimedia 

Zablistali su na crvenom tepihu kao i inače, a dok su pozirali fotoreporterima, George je još jednom dokazao da zaslužuje sve divne epitete koje mu upuću žene diljem svijeta. Iako se sve vrtjelo oko njega, on se fokusirao na svoju suprugu. Brinuo je da ona dobro izgleda pa je, kad je počela padati kiša, pazio na to kako drži kišobran da ona ne bi pokisnula. 

George Clooney i Amal Clooney
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na društvenim mrežama brzo je krenula rasprava kako to ne rade svi muškarci, a trebali bi. Amal i George bili su odlično raspoloženi, a kao tajnu sretnog braka svojedobno su naveli činjenicu da se nikada ne svađaju. 

Iako je nakon razvoda s Talijom Balsam, s kojom je bio u braku manje od dvije godine, glumac javno rekao kako više nikad neće stati pred oltar i da ne želi imati djecu, to se promijenilo 2013. godine. Tada je upoznao je ljubav svog života. Odvjetnica Amal Alamuddin očarala ga je na prvu, a zaprosio ju je nakon što su hodali 6 mjeseci.

George Clooney i Amal Clooney
Profimedia 

Tada je imala 35 godina, a on 52. Napravio im je večeru, upalio radio, natočio šampanjac i sakrio prsten. Nakon što je kleknuo i pitao je hoće li se udati za njega, nije mu odmah odgovorila. Trebalo joj je 25 minuta da mu kaže 'da'.

Vjenčali su se 2014. u Veneciji, a pozvali su obitelj i najbliže prijatelje. Tri godine kasnije Amal je rodila blizance, Ellu i Alexandera. Tek kad je postao obiteljski čovjek, istaknuo je, shvatio je koliko je njegov život ranije bio prazan. 

George Clooney pije Nespresso kavu
Nespresso 

'Obitelj mi je sve. Daju mi osjećaj pripadnosti, dom i bezuvjetnu ljubav - sve ono za što sam mislio da bih mogao dobiti od dobre karijere i psa. Amal i ja smo sjajan tim. Nikad se nismo posvađali, imamo divan život. Da mi je netko kad sam bio mlađi rekao da će mi se nakon 50. dogoditi najljepši dio života, nasmijao bih se jer sam smatrao da si s 50 zapravo mrtav. Sad mislim da ni sa 60 nisi toliko star. A oko 70. rođendana ću se već malo zamisliti', našalio se glumac.

Kako se Clooney mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia George Clooney kroz godine