Zvijezda 'Beverly Hillsa' Shannen Doherty spremna je na smrt, rekla je u svom podcastu Let's Be Clear.

Glumica se godinama boji s rakom dojke u četvrtom stadiju, a sad je s obožavateljima podijelila da se rješava svojih stvari kako bi mami Rose olakšala situaciju.

'Najvažnija mi je u ovom trenutku moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje i želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon moje smrti zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da je dočekaju četiri skladišne ​​jedinice pune namještaja', rekla je.

Shannen Doherty prvi put u javnosti nakon operacije mozga
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dodala je da sortira svoje stvari kako bi ih donirala ili prodala, ako je riječ o antikvitetima koje je godinama skupljala. Nedavno je posjetila svoj dom u Tennesseeju kako bi spakirala svoje stvari. Naime, dugo je sanjala o životu na tom imanju i udomljavanju konja, no zbog bolesti od tog je sna odustala.

'Bili smo u Tennesseeju i tamo sam se pakirala. Bilo je jako teško i jako emotivno jer sam se osjećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, da izgradim kuću za sebe i kuću za moju mamu i da zatim proširim staju', rekla je.

Dodala je da se pakirala i plakala.

Rak Shannen Doherty je metastazirao na mozak
Instagram 

'Osjećala sam se kao da odustajem od sna. Što je to značilo za mene? Je li to značilo da sam odustala od života? Mama mi je govorila da ne moram to raditi, a ja sam rekla - moram', dodala je.

Pojasnila je da joj je sve to donijelo mir i spoznaju da se ne mora vezati uz stvari da bi nastavila živjeti.

'Mogu pomoći konjima i bez imanja', rekla je.

Sve to pomaže joj da iza nje ostane 'čišća i lakša tranzicija' za njenu obitelj.

Profimedia Shannen Doherty od 2015. godine boluje od raka dojke.