'To što nisam slušao svoj instinkt me koštalo 10 godina', poručio je Charles Pearce na društvenim mrežama. Istaknuo je kako je trebao vjerovati sebi, a ne lažima i s*anjima drugih. 

Ella Dvornik i Charles Pearce rastaju se nakon 4 godine braka
Instagram 

'Način na koji ćeš postati hrabar je da napraviš taj prvi, zastrašujući korak', dodao je Charles. Iako nije objasnio na što je točno mislio i u čemu je pogriješio, njegov se život poprilično promijenio od prošle godine.

Ella Dvornik i Charles Pearce upoznali su se 2014. godine, a imaju dvije kćeri
Instagram 

Nakon što se mjesecima šuškalo o krahu njihova braka,Ella Dvornik potvrdila je prošlog ljeta za Story kako se ona i Charles razvode. U braku su dobili dvoje djece, Balie Dee i Lumi Wren, a Ella je ispričala kako više ne može objavljivati fotografije kćeri na društvenim mrežama. Odluku suda poštuju oba roditelja, a mnogi su primijetili i kako je Charles maknuo sve slike djece i nove više ne objavljuje.

Ella Dvornik i Charles Pearce upoznali su se 2014. godine, a imaju dvije kćeri
Instagram 

Ella i Charles upoznali su se 2014. u Londonu, zaruke su pale dvije godine kasnije u Japanu, a vjenčali su se u Las Vegasu 2019. godine. Htjeli su 'da' izgovoriti i ranije, ali Ella nije imala vizu.  

Više fotografija Elle i Charlesa pogledajte u galeriji: 

Story arhiva, Story Ella Dvornik Pearce i Charles Pearce kroz godine