Ella Dvornik i Charles Pearce prije dva su dana prisustvovali još jednom ročištu na Općinskom sudu u Puli, a ni ovaj put nisu prošli nezamijećeno.

Uskoro bivši supružnici stigli su u pratnji svojih odvjetnika, a kći kralja i ovoga puta se odlučila za upečatljivu modnu kombinaciju.
Influenserica je sada na svom Instagram profilu objavila fotografije ispred sudnice, a pohvalila se i skupom 'torbicom' njezinog odvjetnika, odnosno spisom sa svim dokumentima potrebnim za ročište.

ella dvornik
SASA MILJEVIC /PIXSELL 

I dok je Ella šaljivo komentirala cijelu situaciju, poruke koje joj je ispisala Severina dokazuju da je sve puno ozbiljnije.

'Najteže borbe,najjači vode. Grlim nježno', napisala je pored fotografije.

Ellinu fotografiju podijelila je i na Instagram Storyju gdje je napisala: 'Podrška, mila Ella'.

Ella je ranije dala naslutiti da ni ne smije više objavljivati fotografije svoje djece na društvenim mrežama. Istu zabranu ima i Severina. Njih su se dvije prije nekoliko tjedana družile, a fotografije su podijelile na društvenim mrežama.

Inače, dok je Ella izlazila iz sudnice s velikim smiješkom na licu, njezin uskoro bivši suprug nije bio tako dobre volje.

Podsjetimo, nakon što su krenula sudska ročišta kako bi se on i Ella razveli, Charles je prorijedio objave na društvenim mrežama.

Story arhiva, Story Ella Dvornik Pearce i Charles Pearce kroz godine