Ella Dvornik na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila loše vijesti.

'Probudila sam se tokom noći u temperaturi, i jedino što mi pada na pamet je da ću možda po drugi put u životu imat vodene kozice jer ih i Lumi i Balie imaju. Jel se nekome od vas desilo da ih je dobio dva put?', napisala je influenserica i upitala pratitelje za njihovo iskustvo.

Ella Dvornik.
Instagram 

Ella je na upit dobila puno odgovora njezinih vjernih pratitelja, a mnogi su priznali da su vodene kozice preboljela dva puta.

'Nadam se da ja neću, baš gadno izgledaju', poručila je zabrinuta Ella.

Ella Dvornik.
Instagram 

Inače, njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce nedavno se na svom Instagramu se osvrnuo na svoj brak s Ellom. Njegov status prenosimo u cijelosti.

'Upoznali smo se 2013. godine u Kopenhagenu gdje je ona živjela. U veljači 2014. godine sam je zamolio da se preseli u London ili me više nikad neće vidjeti. Preselila se k meni nekoliko dana nakon toga, u džepu je imala manje od tisuću eura.

Kako se Charles Pearce mijenjao kroz godine
Story arhiva 

Ironično, ali ona je zaradila od mene. Imam 47 godina i ponosan sam na sve. Nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, i tako je do dana današnjeg. Pišite što god želite o meni, ali nemojte lagati o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti', napisao je Charles.

Podsjetimo, nakon što se mjesecima šuškalo o krahu njihova braka, Ella Dvornik potvrdila je prošlog ljeta za Story kako se ona i Charles razvode. U braku su dobili dvoje djece, Balie Dee i Lumi Wren, a Ella je ispričala kako više ne može objavljivati fotografije kćeri na društvenim mrežama.

Balie i Lumi
Instagram 

Odluku suda poštuju oba roditelja, a mnogi su primijetili i kako je Charles maknuo sve slike djece i nove više ne objavljuje.

Više fotografija bivšeg para, pogledajte u galeriji:

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce zajedno su dobili dvoje djece