Magazin Story ovog svibnja slavi svoj 22. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježiji tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Ella Dvornik i Charles Pierce

Ella Dvornik i Charles Pearce upoznali su se 2014. godine
Story 

Influencerica Ella Dvornik u kolovozu je ekskluzivno za magazin Story potvrdila da se razvodi od poduzetnika Charlesa Pearca nakon četiri godine braka. 

'Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče', rekla nam je tada.

Par se zaručio u Japanu 2016. godine, a u studenom 2017. dočekali prvo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Balie Dee. Drugu kćer, Lumi Wren, dobili su tri godine kasnije.

Story arhiva, Story Ella Dvornik Pearce i Charles Pearce kroz godine

Tia i Mario Mamić

Tia Mamić, Mario Mamić
Story 

Magazin Story u prosincu je ekskluzivno donio priču o razvodu Tije i Marija Mamića, kao i priopćenje odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u Marijevo ime. Tia i Mario svoju ljubav držali su podalje od očiju javnosti, a u braku su proveli nešto više od šest godina.

'Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega', rekao je ekskluzivno za Story poduzetnik i nogometni menadžer.

Tia je nakon razvoda otišla u Ameriku, gdje je već za Novu godinu objavila prvu fotografiju s NBA legendom Kennyjem Smithom.

Ante Gelo i supruga

Razvodi Elle Dvornik i Charlesa Pearcea, Tije Jurčić i Marija Mamića te Ante Gele
Story 

Skladatelj i gitarist Ante Gelo razveo se u tajnosti, a kako je Story tada ekskluzivno doznao, srce 49-godišnjeg umjetnika osvojila je HRT-ova producentica Petra Topolovec, s kojom se planirao oženiti u kolovozu.

'Nije htio zavaravati ni suprugu ni sebe. Nije mogao zatomiti emocije koje je vrlo brzo počeo osjećati prema Petri. Htio je biti fer prema svima. Ljubav se dogodila neplanirano i iznenada, sasvim neočekivano. Ipak, sretan je zbog svega', rekao nam je izvor blizak paru.

Story je potom ekskluzivno objavio da se Gelo i Topolovec nisu vjenčali 2. kolovoza na Korčuli kako su planirali.

Vjenčanje je navodno otkazano zbog prevelikog pritiska nastalog zbog skladateljevih obaveza. Tjednima prije 2. kolovoza, kada su Ante Gelo i HRT-ova producentica Petra Topolovec zakazali svadbu, na Prisavlju se pričalo o njihovu vjenčanju i dogovaralo kako će se ostati na ceremoniji na Korčuli nakon koncerata posvećenih Oliveru Dragojeviću.