Za brojne zvijezde ova je godina bila najbolja do sad te će je pamtiti samo po lijepim trenutcima. No, čini se da će neki ipak prvu polovicu godine pamtiti po razvodu kroz koji su prošle.

Pogledajte našu listu slavnih koji su ove godine objavili da se rastaju.

Ante Gelo i supruga

Ante Gelo u tajnosti se razveo i ponovno se ženi. Skladatelj i gitarist godinama je čuvao svoj privatni život daleko od javnosti, ali dogodila mu se ljubav. Kako je Story ekskluzivno doznao, srce 49-godišnjeg umjetnika osvojila je HRT-ova producentica Petra Topolovec, koja na nacionalnoj televiziji radi posljednje četiri godine.

Ante Gelo
Goran Kovacic/PIXSELL 

Par se upoznao upravo na Prisavlju dok su surađivali na projektu 'Trag u beskraju', koncertima posvećenim prerano preminulom glazbenom velikanu Oliveru Dragojeviću koji se održavaju u Veloj Luci. Kuloari s HRT-a kažu da Gelo i Petra više ne kriju svoju vezu pa ih se nerijetko može vidjeti kako izmjenjuju nježnosti na prisavskim hodnicima.

Gelina supruga nikad se nije javno eksponirala, niti je on o njoj ikada javno govorio. Glazbeni krugovi kažu kako je riječ o samozatajnoj ženi koja se posvetila njihovu braku i odgoju djece. Iako su imali naizgled idiličan odnos, Geli se svijet promijenio kada je na HRT-u prije nekoliko godina upoznao plavokosu Petru te se naposljetku zbog nje ubrzo i razveo.

Ariana Grande i Dalton Gomez

Pjevačica Ariana Grande i Dalton Gomez rastaju se nakon samo dvije godine braka. 

Slavni koji su se razveli 2023
Instagram 

Mega popularna glazbenica i agent za luksuzne nekretnine navodno su se razišli ranije ove godine i od tada 'tiho i s ljubavlju rade na svom prijateljstvu', potvrdio je nedavno izvor za PEOPLE. 

Sofía Vergara and Joe Manganiello

Glumački par Sofija Vergara i Joe Manganiello razišli su se nakon sedam godina braka, potvrdili su izvori bliski paru.

joe manganiello, sofia vergara
Instagram 

'Donijeli smo tešku odluku o razvodu', rekao je par u izjavi za Page Six. 'Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno o drugome, ljubazno molimo za poštovanja naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života.'

Ricky Martin and Jwan Yosef

Nakon šest godina braka, pjevač Ricky Martin i njegov partner Jwan Yosef se razvode.

Ricky Martin i suprug Jwan Yosef
Profimedia 

'Odlučili smo okončati naš brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom, misleći na našu djecu i poštujući ono što smo prošli kao par svih ovih prekrasnih godina', izjavili su portorikanska superzvijezda i sirijsko-švedski umjetnik.

Kevin Costner and Christine Baumgartner

Christine Baumgartner podnijela je zahtjev za razvod od glumca Kevina Costnera nakon 18 godina braka. Vijest o njihovom razlazu javnost je saznala još u svibnju.

Kevin Costner
Profimedia 

'S velikom tugom su se pojavile okolnosti izvan njegove kontrole koje su dovele do toga da gospodin Costner mora sudjelovati u postupku razvoda braka', rekao je u izjavi njegov glasnogovnornik. 

'Tražimo da se poštuje njegova, Christineina i privatnost njihove djece dok prolaze kroz ovo teško vrijeme', dodao je.

Reese Witherspoon and Jim Toth

Glumica Reese Witherspoon i Jim Toth objavili su svoju "tešku odluku" o razvodu nakon 11 godina braka.

Reese Witherspoon i agent za talente Jim Toth
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Oskarovka i njezin uskoro bivši suprug, objavili su tužnu vijest u zajedničkoj izjavi na Instagramu, samo nekoliko dana prije 12. godišnjice braka.

'Imamo za podijeliti neke ozbiljne vijesti... S velikom dozom pažnje i razmatranja donijeli smo tešku odluku da se razvedemo', izjavio je par. 'Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili.'

Billy Porter and Adam Smith

Flambojantni glumac Billy Porter i suprug Adam Smith također odlučili otići svatko svojim putem sredinom ove godine.

Billy Porter i suprug Adam Smith
Mark RALSTON / AFP / Profimedia 

'Mogu potvrditi da su Billy Porter i njegov suprug Adam Smith donijeli tužnu odluku o raskidu braka nakon šest godina', rekao je glumčev glasnogovnornik Simon Halls.

'Odluka je bila prijateljska i zajednička i donesena je nakon dugog razmatranja. I dalje se vole i podržavaju dok kreću u sljedeće poglavlje', dodao je Halls. 'Neće biti daljnjih komentara niti jedne strane i bilo bi zahvalno da se poštuje njihova privatnost.'