Jedna od naših najvećih glazbenih diva, Tereza Kesovija, krajem lipnja je nastupila u prepunom Morosini Grimani kaštelu u Svetvinčentu gdje su se u publici, koja je puna dva sata uživala u njenim najvećim hitovima našla i neka poznata lica.

Među njima, koncert nije propustio ni Miro Ungar, Terezin bivši suprug kojeg je upoznala dok je bila u Zagrebu na akademiji i s kojim je dobila sina jedinca, Alana Ungara.

Tereza Kesovija ima sina Alana Ungara
Bojan Zibar 

Miro je u jednom ranijem intervjuu progovorio o njihovom braku te otkrio da ju je prvi put ugledao u proljeće 1961. u dvorani Istra nakon što se vratio s dužeg boravka u inozemstvu. Romansa je brzo počela, a vjenčali su se već iduće godine na Svetog Vlahu. Godinu dana kasnije dobili su sina Alana. Neko vrijeme obitelj je živjela u Parizu.

Razveli su se 1973. godine, nakon čega su se vratili u Zagreb.

'Vratio sam se da budem bliže sinu iako je on bio s mamom. Kad se naš dom raspao, više nisam imao motiva ostati u Francuskoj', rekao je Miro jednom prilikom. 

Miro Ungar bio je u braku s Terezom Kesovijom
Pixsell/Sanjin Strukić 

Tereza se ubrzo zaljubila u vaterpolista Ronalda Lopatnyja za kojeg se uskoro i udala, a Miro je sreću našao u zreloj dobi. Ženio se ukupno četiri puta, a danas je u sretnom braku sa suprugom Sarom koja je od njega mlađa 42 godine. Vjenčali su se kada je njemu bila 71 godina, a njoj 29. Upoznali su se nekoliko godina ranije u Istri, a kako bi izbjegli medije, vjenčanje je bilo na Havajima.

Inače, Tereza je u ožujku ove godine sudjelovala u emisiji kod Dalibora Petka uoči koncerta u zagrebačkoj Tvornici.

Tada joj je suze na oči izmamilo javljanje sina Alana.

Alan Ungar sin je Tereze Kesovije i Mire Ungara
Grgo Jelavić/PIXSELL 

'Iako imam 60 godina drago mi je da još uvijek imam tako vitalnu mamu. Oduvijek je bila brižna mama. Mogla je imati i puno veću inozemnu karijeru, ali je odlučila prije svega biti majka. Puno je volim', rekao je, što je Terezu iznimno dirnulo.