Tereza Kesovija nedavno je hospitalizirana u zagrebačkoj bolnici zbog streptokoka i upale potkožnog tkiva. Nakon nekoliko dana, iz bolnice Dr. Fran Mihaljević puštena je na kućni oporavaka, a sada je kao prava lavica smogla snage da u ruke primi ono što joj pripada.

Naime, Hrvatska diskografska udruga pjevačici je dodijelila nagradu Nova ploča za posebna dostignuća na području domaće glazbene industrije. Tereza Kesovija nagradu je preuzela odjevena u tamnom sakou kojeg je uparila sa svijetloplavim hlačama. S obzirom na probleme koje je imala s desnom nogom, pjevačica si je kretanje olakšala crnim ortopedskim tenisicama.

Terea Kesovija nedavno je bila hospitalizirana
Bojan Zibar 

'Svaka nagrada predstavlja prepoznavanje i priznanje minulog rada pa me stoga jako veseli i ova nagrada i dodijeljeno priznanje diskografske industrije. Ne, nemojte me pitati koliko sam pjesama snimila u svojoj dugogodišnjoj karijeri, ali me izrazito veseli kada čujem da iste pjevaju sve generacije, od najmlađih do onih starijih.

Iako je ova nagrada dodijeljena meni, pripada i svim mojim suradnicima, kako bivšim tako i sadašnjim, s kojima sam zajedno plovila oceanom glazbe i ljubavi. Ne smijem se zaboraviti zahvaliti i svojoj vjernoj publici koja mi je cijeli život bila inspiracija daljnjeg stvaranja i tjerala me naprijed', istaknula je Tereza.

Tereza Kesovija se oporavlja šetajući oko sjemeništa
Bojan Zibar 

Inače, pjevačka je diva redakciji našeg portala prije nekoliko dana otkrila da je njezino zdravstveno stanje bolje te kako od svoje bolesti nije htjela 'napraviti medijski cirkus'.

'Ja sam jako sretan čovjek, obolijevala sam više puta te posjećivala bolnice. No, zahvaljujući mom optimizmu, svaki put je sve prošlo dobro. Ako se čovjek preda, to loše djeluje na cijeli organizam i tijek samog oporavka', rekla je Kesovija pa naglasila:

Tereza Kesovija pomagala je žrtvama potresa na Baniji
Robert Gašpert 

'Možda me je vidio neki naivni brbljavac ili pacijent dok sam prolazila bolničkim hodnicima pa je šapnuo nekome te se glas proširio. Nisam htjela napraviti cirkus, vjerujte mi na riječ. Ne treba mi to kao podstrek popularnosti', ispričala nam je uvijek nasmijana Tereza.