Mnogi su se zabrinuli nakon što se saznalo da je legenda domaće glazbe, Tereza Kesovija, završila u bolnici, točnije Klinici za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević‘.

Kontaktirali smo njezin tim koji nam je otkrio kakvo je Terezino trenutno zdravstveno stanje, a ujedno smo doznali i dobre vijesti.

Tereza Kesovija jedna je od najpoznatijih hrvatskih pjevačica
Robert Gašpert 

'Dobila je streptokok, a onda i upalu potkožnog tkiva. Antibiotik je dobila intravenozno zajedno s kortikosteroidom nakon čega su je zadržali dok terapija ne krene djelovati. Ali evo, danas se već sprema i odlazi iz bolnice. Nastavit će primjenu antibiotika kroz usta', otkrili su nam.

U pozadini smo mogli čuti prilično raspoloženu Terezu koja veseli duh ne gubi ni u teškim trenucima, a to nam je još jednom dokazala kada je odlučila s nama kratko popričati.

'Dobro sam, valjda vam tako i zvučim, nisam tužna. Sretna sam jer imam dobre nalaze. Svi mogući liječnici su me pregledali. Moja premila, draga Alemka Markotić je netko koga ja nazivam svojim anđelom čuvarom zdravlja. Zlatna je kao i cijelo osoblje ove bolnice koje je čudesno. Čudesno dobri ljudi', rekla nam je Tereza pa otkrila zanimljivu anegdotu iz bolnice.

Tereza Kesovija jedna je od najpoznatijih hrvatskih pjevačica
Robert Gašpert 

'Sinoć sam sestri Mihaeli ispunila veliku želju. Bila sam u krevetu i taman trebala zaspati kada me ona upitala da joj otpjevam 'Moja posljednja i prva ljubavi'. Otpjevala sam joj cijelu pjesmu. Počela je plakati i rekla mi je: 'Toliko ste mi uljepšali ovaj ostatak noći da mi uopće neće teško biti dežurna', otkrila nam je pa zaključila:

'Ja to volim, to je moja ljubav, obožavam ljude i činiti dobro što god više mogu', rekla nam je za kraj i u dobrom raspoloženju završila razgovor.