Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STORY EKSLUZIVNO DOZNAJE: Ante Gelo u tajnosti se razveo zbog HRT-ove producentice, ponovno se ženi ovog kolovoza

Autor Ana Bibić

Kako doznajemo, skladatelj i gitarist želi da ceremonija sklapanja braka prođe bez mnogo pompe iz obzira prema bivšoj supruzi s kojom ima troje djece.

 Ante Gelo Izvor: Emica Elvedji/PIXSELL

Ante Gelo u tajnosti se razveo i ponovno se ženi. Skladatelj i gitarist godinama je čuvao svoj privatni život daleko od javnosti, ali dogodila mu se ljubav. Kako Story ekskluzivno doznaje, 49-godišnji umjetnik početkom kolovoza vjenčat će se s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec, koja na nacionalnoj televiziji radi posljednje četiri godine.

Par se upoznao upravo na Prisavlju dok su surađivali na projektu 'Trag u beskraju', koncertima posvećenim prerano preminulom glazbenom velikanu Oliveru Dragojeviću koji se održavaju u Veloj Luci. Gelo i Petra vjenčat će se baš na Korčuli nakon ovogodišnjeg niza koncerata.

Kuloari s HRT-a kažu da Gelo i Petra više ne kriju svoju vezu pa ih se nerijetko može vidjeti kako izmjenjuju nježnosti na prisavskim hodnicima. Među kolegama na HRT-u u tijeku je velika organizacija dolaska na vjenčanje, odnosno boravka na Korčuli nakon glazbeno-kulturnog događanja 'Trag u beskraju' kako bi mogli prisustvovati svadbi zaljubljenog para. Iako, kako kažu upućeni, puca od sreće, Gelo o svom intimnom životu nije htio javno govoriti.

 Ante Gelo Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako doznajemo, želi da ceremonija sklapanja braka prođe bez mnogo pompe iz obzira prema bivšoj supruzi s kojom ima troje djece. Osim toga, Gelina supruga nikad se nije javno eksponirala, niti je on o njoj ikada javno govorio. Glazbeni krugovi kažu kako je riječ o samozatajnoj ženi koja se posvetila njihovu braku i odgoju djece. Iako su imali naizgled idiličan odnos, Geli se svijet promijenio kada je na HRT-u prije nekoliko godina upoznao plavokosu Petru te se naposljetku zbog nje ubrzo i razveo.

'Nije htio zavaravati ni suprugu ni sebe. Nije mogao zatomiti emocije koje je vrlo brzo počeo osjećati prema Petri. Htio je biti fer prema svima. Ljubav se dogodila neplanirano i iznenada, sasvim neočekivano. Ipak, sretan je zbog svega. Petra ga razumije u svakom pogledu i odlično funkcioniraju. Privukla ga je komunikacijom, vrlo je elokventna žena. Tu su kliknuli i dogodila se ljubav', kaže nam izvor blizak paru.

Koliko ga je Petra očarala, govori i status na njegovu profilu na društvenoj mreži objavljen prije dvije godine u kojem je zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta 'Trag u beskraju'. Posebno je tada zahvalio upravo Petri.

'Hvala Petri Topolovec na pomoći i savršenoj komunikaciji, bezbroj brojeva nazvanih, karata riješenih, brizi o glazbenicima, hvala na linkovima i komunikaciji. Hvala najljepša', napisao je preklani emotivni Gelo na Facebooku.

Povezane vijesti

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image