Charles Pearce ovih dana prilično otvoreno govori o braku s Ellom Dvornik, odnosno njegovom raspadu.

'Upoznali smo se 2013. godine u Kopenhagenu gdje je ona živjela. U veljači 2014. godine sam je zamolio da se preseli u London ili me više nikad neće vidjeti. Preselila se k meni nekoliko dana nakon toga, u džepu je imala manje od tisuću eura. Ironično, ali ona je zaradila od mene. Imam 47 godina i ponosan sam na sve. Nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, i tako je do dana današnjeg. Pišite što god želite o meni, ali nemojte lagati o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti', napisao je jučer Charles.

Ella Dvornik i Charles Pearce upoznali su se 2014. godine, a imaju dvije kćeri
Instagram 

U svojim je Instagram pričama prozvao i Ellinu majku Danijelu Dvornik za iznošenje privatnih detalja na društvenim mrežama.

Zanimljivo, prije samo dvije godine situacija je bila dijametralno suprotna, aCharles nije mogao dovoljno nahvaliti tadašnju suprugu i punicu.

'Ožujak 2014. godine. Čak i nakon toliko vremena... I dalje sam totalno zaljubljen u ove dame', napisao je u ožujku 2022. godine.

Prije 10 godina Ella je često objavljivala fotografije s tadašnjim dečkom, a zbog njega se upuštala u otvorene rasprave s fanovima.

'Ljubav znači voljeti osobu, nema nikakve veze s izgledom, religijom, rasom ili godinama...Volim ovog čovjeka, on me čini sretnom i u tome je smisao ljubavi', napisala je te 2014. godine.

Nakon objave nastavila se s fanovima raspravljati i u komentarima pa kad joj je jedan napisao: 'Još 10tak godina, pa prelaziš na mlađe opet. Pazi što ti kažem', ona je u šali odgovorila: 'Ne sumnjam. Treba sve probat'.

Također, nakon što joj je netko napisao: 'Ella kad će više vjenčanje i djeca?', ona je poručila: 'Ajooj bolna točka, ja bih al' s vremenom'.

 Ella je svojedobno otkrila da su oboje prošli pravi makeover kad je riječ o izgledu njihovih osmijeha, a cijeli proces je tada dokumentirala na društvenim mrežama.

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce upoznali su se 2014. godine, a imaju dvije kćeri