Ella Dvornik na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a sada se odlučila za veliku promjenu.

Naime, influenserica se nakon velikih životnih promjena, odlučila promijeniti svoju sliku profila na Instagramu.

Ella Dvornik.
Instagram 

Ella je nedavno u potpunosti promijenila imidž i odlučila se obojiti kosu u sivo.

'Nakon dvije godine ispunjene velikim promjenama - vrijeme je za povratak duge kose. Ponovo sam se pustila u ruke mojoj ekipi, zafalila mi je malo Ella iz 2022 pa reko da ju vratim malo među žive. Ekstenzije su GORE, siva kosa je GORE, A ja sam sve BOLJE', napisala je Ella ispod Instagram objave.

Svoj kratki bob zamijenila je dugačkim ekstenzijama, a moramo primijetiti kao influencerica nikad nije izgledala bolje i sretnije.

Inače, Ella se trenutno nosi s temperaturom i potencijalom zarazom vodenih kozica, koje je već jednom preboljela.

'Probudila sam se tokom noći u temperaturi, i jedino što mi pada na pamet je da ću možda po drugi put u životu imat vodene kozice jer ih i Lumi i Balie imaju. Jel se nekome od vas desilo da ih je dobio dva put?', napisala je influenserica i upitala pratitelje za njihovo iskustvo.

Ella Dvornik.
Instagram 

Podsjetimo, njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce nedavno se na svom Instagramu se osvrnuo na svoj brak s Ellom. Njegov status prenosimo u cijelosti.

'Upoznali smo se 2013. godine u Kopenhagenu gdje je ona živjela. U veljači 2014. godine sam je zamolio da se preseli u London ili me više nikad neće vidjeti. Preselila se k meni nekoliko dana nakon toga, u džepu je imala manje od tisuću eura.

Kako se Charles Pearce mijenjao kroz godine
Story arhiva 

Ironično, ali ona je zaradila od mene. Imam 47 godina i ponosan sam na sve. Nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, i tako je do dana današnjeg. Pišite što god želite o meni, ali nemojte lagati o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti', napisao je Charles.

Nakon što se mjesecima šuškalo o krahu njihova braka, Ella Dvornik potvrdila je prošlog ljeta za Story kako se ona i Charles razvode. Par je u braku dobio dvoje djece, Balie Dee i Lumi Wren.

Više fotografija bivšeg para, pogledajte u galeriji:

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce zajedno su dobili dvoje djece