Voditeljica Nikolina Pišek već neko vrijeme uređuje vilu u zagrebačkom naselju Šestine, koju je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Sve planove o uređenju njihovog doma prekinula je Vidojeva iznenadna smrt, a nakon gotovo dvije godine voditeljica je odlučila nastaviti uređivati impozantnu građevinu.

Sad je voditeljica odlučila pokazati golemu spavaću sobu, u koju je je stavila walk in ormar. Kako se može vidjeti, spavaća soba ima svoju kupaonicu, koju će od spavaćeg dijela odvajati ormar.

Nikolina Pišek
Instagram 

Voditeljica je sada u fazi uređivanja spavaće sobe i popunjavanja ormara odjećom. Pohvalila se kako posprema ormar svojim glamuroznim kreacijama, dok pjevuši stihove jedne talijanske pjesme.

Scena uistinu podsjeća na onu iz filma 'Sex i grad', kada je Carrie selila u novi stan i sa svojim prijateljiicama organizirala mini modnu reviju, nakon koje su djevojke glasale koju odjeću mora baciti, a koju zadržati.

Screenshot_20240515-085940_Instagram.jpg
Instagram 

'Ne mogu opisati koliko je uzbudljivo kad jedan ovako veliki projekt kao što je opremanje kuće ili vlastitog stambenog prostora dolazi kraju i kada počnu dolaziti finalni detalji, kad se sve te puzle počnu spajati u cjelinu koju ste dosad mogli samo zamišljati. Ja sam sad u toj fazi i jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam vidjeti kako će to izgledati u velikom finalu', rekla je voditeljica ranije.

U galeriji pogledajte namještaj Nikoline vile:

Instagram Namještaj Nikoline Pišek