Vjenčanje godine: Jelena Veljača treći se put udala u zanimljivoj vjenčanici, njene goste dočekalo je pravo iznenađenje

Profinjeno i veselo vjenčanje u krugu obitelji i prijatelja, održalo se u centru Zagreba, točnije u Botaničkom vrtu.

Filip Hofer

Glumica, spisateljica i aktivistica Jelena Veljača na današnji dan prije tri godine postala je supruga Viti Turšiću, bivšem savjetniku Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića. Profinjeno i veselo vjenčanje u krugu obitelji i prijatelja, održalo se u centru Zagreba, točnije u Botaničkom vrtu.

Prije samog vjenčanja, Jelena je podijelila fotografiju s budućim suprugom uz stihove pjesme Arsena Dedića 'Sve te vodilo k meni', a već tom fotografijom dalo se naslutiti da Jelena izgleda prekrasno u elegantnoj vjenčanici. Za svoje treće vjenčanje, izabrala je kratku Alexander McQueen haljinu dok joj je kosa bila raspuštena.

Filip Hofer 

Inače, cijelu svečanost dodatno je upriličila glazbena diva Tereza Kesovija koja im je otpjevala nekoliko pjesama, između ostalih i 'Posljednja i prva ljubavi'.

Jelena je za kumu odabrala Mateu Kotlar, dok je Vitov kum bio Marko Jurčić, savjetnik predsjednika.  Fotografije s vjenčanja pogledajte u galeriji:

Filip Hofer Vjenčanje Jelene Veljače i Vita Turšića

Prije vjenčanja je objavljeno kako su izgledale pozivnice za njihovo vjenčanje. Naime, PR stručnjak i dugogodišnji Jelenin prijatelj, Mate Rončević objavio je na Instagramu fotografiju s heštegom 'sve te vodilo k meni'.

Instagram 

Da su oboje vezu shvatili kao nešto na duge staze, dalo se naslutiti nekoliko mjeseci prije vjenčanja kada je Jelena ponosno otkrila da je s novim partnerom započela i zajednički život selidbom u stan od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

Da su u vezi otkriveno je sredinom rujna 2020. godine kada je Story ekskluzivno objavio fotografije na kojima u centru Zagreba sjede zajedno na kavi, a na rastanku je Vito Jelenu poljubio u usta. Nešto manje od godinu dana prije svadbe Jelena je gostovala u njegovom podcastu, a mnogi vjeruju da je veza tada i počela.

Nakon braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trajao od 2009. do 2012. godine te trogodišnjeg braka s glumcem Dražen Čučekom, s kojim je nakon razvoda 2018. godine ostala u prijateljskim odnosima zbog kćerkice Lene, Jeleni je ovo treći brak. Vito se, pak, navodno u lipnju 2020. godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, pomoćnice direktorice Sektora za turizam HGK, s kojom ima dvoje djece.