Jedan od izvođača na ovogodišnjoj Dori ne želi otkriti identitet pa nastupa pod maskom, a nagađa se da je riječ o jednom poznatom licu.
Misteriozni glazbenik Misha će u prvoj polufinalnoj večeri pjevati pjesmu 'One Day', a šuška se da je riječ o glazbeniku koji je već bio na Dori.

Kako piše Večernji list, nagađa se kako se ispod maske krije Matteo Cetinski, brat Tonyja Cetinskog.

Misha je ranije u IN magazinu otkrio kao su ga podržali brojni domaći kolege, a posebno je istaknuo Tonyja, što sada ide u prilog ovim glasinama.

Matteo je na Dori 1994. godine nastupao s velikim hitom 'Arrivederci signorina'.

Matteo Cetinski je 48-godišnji glazbenik i svjetski priznati dizajner koji je u Italiji osvojio prestižnu internacionalnu nagradu 'A Design Award' dvije godine za redom.

Jednom prilikom smo ga pitali što misli o njegovim kontroverznim stavovima koje bi ponekad iznosio u javnost. 'Mi smo jako različite osobe i to je sve što ću reći o tome (smijeh)', kazao nam je svojedobno Matteo u intervjuu.

Matteo se posljednjih nekoliko godina ponovno okrenuo glazbi nakon gotovo 20 godina stanke.

'Jako pazim koga pozivamo u kreativni team. Meni je zaista najvažnije od svega da se svi razumijemo i da imamo određeno poštovanje jedni prema drugima. Kad sam se vratio u glazbu odlučio sam da ću to raditi isključivo na način koji mi pričinjava zadovoljstvo. Dakle, ekipa koja sa mnom radi je po tom pitanju također jako bitna stavka. Zato uglavnom pozovemo nekoga za koga znamo što će nam donijeti u team', rekao je svojedobno Matteo Cetinski.

Jedno je vrijeme bio aktivan na društvenim mrežama, a tada se okomio na one koji 'fotkaju vlastito dijete pored usisavača, samo zato što su ga dobili besplatno'. Prozvanom se tada našla Jelena Veljača, koja je nekoliko tjedana prije toga na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj njezin tadašnji suprug Dražen Čuček usisava, dok ona pakira kofer, a njezina njihova kći pomaže tati.

'Zbilja misliš da dobiju usisavač?', odgovorila mu je, a on je upitao dobiju li i zamjensku vrećicu.

'Dobiju isto kaj su nekad dobili kad su snimali reklame za usisavače, linolade, tensilen tablete, razna piva, i slično. Samo je medij drugačiji. Do prije godinu dvije nije bilo marketinških agencija koje to rade jer je svima to bilo glupo. Sad svi veliki proizvođači imaju agencije koje se samo time bave - marketingom preko društvenih mreža. I ne plaćaju usisavačima ni veš mašinama', rekla je Jelena, no Matteo joj nije povjerovao.

'Hahahahhaha baš si me nasmijala. Pa ne misliš valjda da pričam napamet?! Nitko ne radi za kremu i usisavaš?! Hahahahahaha, čekaj ti se šališ?', napisao je Cetinski te prozvao Jelenu zbog haljina koje reklamira na Instagramu.

'Ti više ni na vikend s mužem ne ideš bez da se zahvaljuješ sponzorima za haljine', napisao joj je, a ona mu je obećala otkriti iznos honorara u privatnoj poruci.

Njihovo dopisivanje pogledajte u galeriji:

Instagram Matteo Cetinski