Milan Popović (57) i njegova 28 godina mlađa supruga Bojana, poslije sinova Milana, Đorđa i kćeri Sofije, dobili su još jednog dječaka kojem su dali ime Teodor Aleksandar, piše Glossy. Bojana je rodila u jednoj privatnoj klinici.

Milanu Popoviću je to, uz sina Aleksandra kojeg je dobio sa Severinom, peto dijete, a dali su mu zanimljivo ime.

'Srpski kralj bakra i njegova 28 godina mlađa supruga Bojana posle sinova Milana, Đorđa i ćerke Sofije, dobili su još jednog dečaka kome su dali ime Teodor Aleksandar', rekao je dobro obaviješteni izvor za Republiku.

Milan Popović je prijatelj s Igorom Kojićem
Robert Gašpert 

'Porođaj je protekao u najboljem redu. Bojana i beba su dobro, a dječak je dobio sve najbolje ocjene u rodilištu', rekao je izvor.

Kralj bakra', kako nazivaju Popovića, sa Severinom ima sina Aleksandra, a s Bojanom sinove Milana i Đorđa te kćer Sofiju. Sina Milana su dobili 2017., Đorđe je stigao 2019., a kćer Sofija pretprošle godine.

O Bojani se vrlo malo zna, a odabranik njezina srca je jednom prilikom rekao da se radi o obrazovanoj ženi. Dodao je i da je iz ugledne beogradske obitelji.

S Bojanom se Milan rijetko pojavljuje u javnosti pa nisu česte ni njihove zajedničke fotografije, a zna se samo da je studirala marketing. Milan detalje njihove veze maksimalno skriva, a otkrio je prije nekoliko godina tek kako su se upoznali.

Milan-Popovic-.jpeg
Robert Gašpert 

'Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Studira marketing, iz dobre je beogradske obitelji, jako je zgodna, obrazovana, mlada, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu', rekao je jednom prilikom Popović.

Tad je istaknuo i da je njegova draga mirne naravi i da se nikad ne svađaju.

'S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako biti hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno', rekao je.

Koliko njegova partnerica uspješno izbjegava medije svjedoči i činjenica da se ne zna čak ni njeno prezime, a nije poznato ni je li se par vjenčao.

Severina i Milan Popović prekinuli su ružno
Story arhiva 

Milana Popovića, hrvatska je javnost upoznala prije više od 10 godina kad se saznalo da je u vezi s najpopularnijom domaćom pjevačicom - Severinom.

Strastvena veza koja je počela iznenada, završila je također turbulentno i iznenada, a oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, rođenim 2012., spore se i dan danas.

Više fotografija Severine i Milana u danima najveće sreće pogledajte u galeriji:

Story arhiva Severina i Milan Popović u danima sreće