Bliži se 50-oj i ne boji se starenja: Tepaju joj da je najljepša na svijetu, a ona zahvaljuje jednom jeftinom proizvodu

Već deseteljećima je redovita u teretani.

Instagram

Američka pjevačica Nicole Scherzinger (45) slovi za jednu od najljepših pjevačica na svijetu, a na 77. dodjeli nagrada Tony, još je jednom dokazala zašto je tomu tako. Nosila je dugu crvenu haljinu koja je istaknula njezine obline, a o njezinoj kreaciji ne prestaje se pričati. Iako je odavno zagazila u peto desetljeće, pjevačica kao da iz godine u godinu izgleda sve bolje. U više navrata su je pitali koja je tajna njezina izgleda, ali ona je svojedobno rekla kako tajna ne postoji već je sve stvar discipline. 

Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Desetljećima redovito vježba, najčešće po programu profesionalnog trenera, a isto tako i vodi računa o tome koje namirnice unosi u svoj organizam. 

'Danas puno više prihvaćam svoje tijelo. Oduvijek sam bila jako kritična prema sebi. S 14 godina sam počela trčati. Usred noći sam izlazila iz kuće jer sam bila uvjerena da moram biti mršavija i da moje tijelo mora izgledati baš onako kako sam zamislila', rekla je, a onda otkrila kako se osjećala zarobljeno jer joj je bulimija ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene. Sve se to događalo dok je pjevačica bila u grupi 'Pussycat Dolls' i imala hrpu obožavatelja i žena koje su u njoj vidjele uzora. A ona u tom trenu sebe nije smatrala dovoljno dobrom. 

Instagram 

'Nisam htjela to javno otkriti jer me bilo sram. Ali kada sam konačno javno o tome progovorila, shvatila sam da je to pomoglo mnogima', pojasnila je. Za besprijekoran ten i blistavu kosu zaslužno je kokosovo ulje koje, kaže, koristi za sve. Maže ga na krajeve kose, stavlja na lice, tijelo, a nekad ga koristi i umjesto dezodoransa. 

Mnogi joj zavide jer živi u luksuzu. Međutim, rijetki znaju da je život nije štedio. Roditelji joj nisu bili imućni pa je za svoje obrazovanje zarađivala sama. U životu je prodavala kozmetičke proizvode, pjevala opere u talijanskim restoranima, ali i prodavala krv. 

Profimedia 

'Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca. Svoju obitelj jako volim, ali nikada nisam imala nekoga tko bi mi kupio auto ili platio satove pjevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom', pojasnila je jednom prilikom. O pjevačici se često pisalo i zbog njezinog burnog ljubavnog života. Nakon što bugarski tenisač Grigor Dimitrov nije imao ozbiljne namjere s njom, raskinula je vezu i onda uplovila u novu - s Lewisom Hamiltonom, vozačem Formule 1. 

Instagram 

Bili su skupa 7 godina i slovili za vrlo skladan par, a onda su naprasno vezu okončali jer se, kako je svojedobno izjavio, zbog obaveza nisu stigli viđati. Šuškalo se kako ju je u vezi zanemarivao. Trenutačno je u vezi sa sedam godina mlađim Škotom, Thomom Evansom, koji ju je zaprosio prije godinu dana i Nicole je pristala.