Ono što krije ispod perike iznenadilo je mnoge: Evo kako Rihanna izgleda bez šminke, ekstenzija i ostalih pomagala

Pjevačica godinama slovi za jednu od najseksepilnijih žena na svijetu.

Profimedia

Pjevačica Rihanna poznata je po čestom mijenjanju imidža i frizura. Tijekom godina je isprobala baš sve - pixie cut, dugu i poludugu kosu, a eksperimentirala je i s bojama.

U posljednje vrijeme nosi medeno plavu nijansu kose, a sada je sve iznenadila pojavivši se na jednoj premijeri potpuno kratke kose. Novinarki na red carpetu je rekla kako je to njezina prirodna kosa i da je 'periku ostavila kod kuće'.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, pop diva uživa u ljubavi s reperom A$AP Rockyjem, a u kolovozu prošle godine dobili su drugo dijete. Premda je pronašla ljubav svog života, iza nje su bolna životna iskustva.

Javnosti je najpoznatija njena veza s reperom Chrisom Brownom kojeg je upoznala 2005., ali vezu su počeli dvije godine kasnije. Činili su se kao par iz snova - mladi, talentirani, uspješni, lijepi, ali stvarnost je bila drukčija. Trebala je nastupiti 8. veljače 2009. na dodjeli nagrada Grammy, ali nekoliko dana prije nastup je otkazan.

Profimedia 

Razlog je brzo otkriven - 5. veljače Chris ju je pretukao dok su se vozili u njegovu Lamborghiniju. Svađa je izbila jer se dopisivao s drugom ženom. Nakon napada predao se policiji i protiv njega su podignute optužnice za napad i kriminalne prijetnje. Chris je nakon incidenta izgubio karijeru i brojne obožavatelje, dok Rihannina popularnost već desetljećima ne jenjava.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji: