'Dirnuta sam do suza': Bojana Gregorić Vejzović objavila uzbudljive vijesti, nije skrivala sreću

'Osjećam beskrajnu zahvalnost', poručila je.

Instagram

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na svom Instagram profilu pohvalila se velikim uspjehom. Naime, dobitnica je godišnje nagrade Vladimir Nazor, koju je osvojila za ulogu majke u predstavi 'Majka' Floriana Zellera.

'Od srca zahvaljujem Ministarstvu kulture na ukazanoj časti. Osjećam beskrajnu zahvalnost, dirnuta do suza! Nagrada Nazor ukazuje na izvrsnost pojedinaca, ali potiče i obvezuje na daljnje stvaranje koje nadahnjuje, izaziva, osnažuje te povezuje ljude; kako je ministrica dr.sc. Obuljen Koržinek naglasila.

Neće biti teško kada volimo posao i kolege s kojima radimo. Zato još jednom neizmjerno hvala mojim sjajnim kolegama i prijateljima, kao i cijelom timu Gavelle. Hvala od srca ocjenjivačkom odboru! Čestitke svim nagrađenima, čast je stajati uz Vas', poručila je Bojana.

Podsjetimo, Bojana je glumu diplomirala 1997. na ADU u Zagrebu. Od rujna 1996. godine članica je glumačkog ansambla kazališta 'Gavella'.

promo 

U Gavelli je odigrala više od 30 predstava. U dosadašnjoj karijeri ostvarila je brojna priznanja i osvojila na nekoliko desetaka nagrada.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Bojana Gregorić Vejzović