Vjenčanica od 60.000 kuna, Bajaga svirao prvi ples: Rimac i Katarina imali raskošnu svadbu, 3 godine kasnije - razvod

Bilo je to vjenčanje godine.

Facebook

Tog vrućeg srpanjskog dana brak Mate Rimca i Katarine Lovrić imao je idiličan početak, a samo tri godine kasnije sudeći po pisanju Indexa, svemu je došao kraj.

Krajem srpnja 2021. godine Katarina i Mate vjenčali su se u okolici rodnog Livna, a nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri.

Instagram 

Mate je po Katarinu došao odjeven u karirano odijelo, dok se ona odlučila za raskošnu bijelu vjenčanicu s puf rukavima. Po nju je navodno išla u Milano, a potpisuje ju dizajnerski brend Viktor&Rolf. Riječ je o modelu koji se ne može kupiti online, zbog čega se odmah da naslutiti da je cijena vrtoglava. Riječ je o modelu Diana Dream iz njihove bridal kolekcije, a upečatljiv je zbog predimenzioniranih rukava i mašne i otvora na leđima. Cijena vjenčanice nije prikazana na web shopu, ali je poznato da je njezina okvirna cijena između 56 900 i približno 63 200 kuna.

Press 

Katarina je djevojačku večer organizirala je u Livnu. Mate je momačku zabavu održao u Crnoj Gori.

Svadbena kolona, u kojoj je bio i jedan autobus, opremljena barjacima zaputila se prema šatoru u kojem se održavala svadba.

Mate i Katarina obratili su se uzvanicima prije svadbenog slavlja te govorima nasmijali mnoge.

'Samo uživajte večeras ekipa, samo opušteno, samo lagano...', rekao je Mate i dodao: 'Ovo nije svadba, ovo je party.

'Može jedna od mlade? Mate voli puno pričat, imam sreće, jelda? Spomenuo je drugi govor, neće ga bit. Od mene ide ona najskuplja, iz mog sela, sela do mog sela, od mog do mog sela, a ide ovako - nemojte nam što zamirit', nastavila je pak Katarina.

Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi 'Bademi i so'.

Katarina se pri dolasku u šator presvukla u lepršavu kratku vjenčanicu.

Na meniju nije bilo tipične janjetine i pršuta jer Mate ne jede meso pa su jela bila vegetarijanska.

Katarina i Mate vjenčali su se u Splitu početkom svibnja iste godine. Tad su održali intimnu ceremoniju s 30-ak uzvanika u Titovoj vili Dalmacija. Tad je Katarina umjesto vjenčanice nosila kombinezon dizajnerskog dvojca Envy Room, a Mate bijele starke.