Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NEĆU SE SRAMOTITI ZA TU CRKAVICU': Mate Rimac izazvao salve smijeha svojim odgovorom na kritiku

Mate Rimac je odgovorio na prozivku pratiteljice na njegovu objavu o zapošljavanju.

 Mate Rimac često odgovara na kritike pa se osvrnuo na nagradu za zapošljavanje. Izvor: Robert Gašpert

Jedan od naših najuspješnijih poduzetnika Mate Rimac poznat je po tome da nema dlake na jeziku i često odgovara na kritike na svom Facebook profilu koji je otvoren za javnost.

Rimac je u utorak objavio da traži nove radnike i privukao veliku pozornost. Naime, obećao je dati nagradu od tisuću eura osobi koja mu preporuči kandidata kojeg na kraju zaposli. Većina njegovih pratitelja je taj potez pohvalila, no jedna pratiteljica mu je prigovorila.

'Alo - nisi rekao da je to BRUTO! Znači 750 eura, neću se sramotiti za tu crkavicu', napisala je.

Mate je imao spreman odgovor za to koji je lajkalo više od tisuću ljudi. 'Zbog šljokica na profilnoj slici ionako ne bi dobila posao. To nam je nešto kao potvrda o nekažnjavanju…', napisao je i izazvao salve smijeha.

Usto su ga mnogi pratitelji podržali u komentarima. 'Je, grozno je. Napišeš tri rečenice dobre preporuke i sjedne ti 5.000 kuna', 'Bolje šutjeti i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju', napisali su.

Inače, poduzetnik je u objavi na engleskom jeziku objasnio da je riječ o bruto iznosu. 'Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske tvrtke, širimo se i na svim razinama. Svatko tko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo, bit će nagrađen s 1000 eura (bruto) - bez obzira na to jeste li zaposleni u Rimac Grupi ili ne', istaknuo je Rimac.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image