Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović veliku popularnost uživa na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje fotografije sa svojih putovanja kojih je u posljednjih godinu dana poprilično nanizala, ali i fotografije druženja s domaćim i stranim zvijezdama.

Trenutno boravi u Dubaiju, a na Instagramu se pohvalila fotografijama sa sajma Expo. Bivša predsjednica pozirala je ispred Rimčeve Nevere u kariranoj haljini koja je naglasila njezinu odličnu liniju.

Kolinda Grabar-Kitarović u Dubaiju pozira s Neverom
Instagram 

'Prekrasna žena', 'Izgledaš sve bolje i bolje', 'Haljina je divna', pisali su joj pratitelji na Instagramu, ali i Twitteru.

Podsjećamo, Kolinda se tijekom 2018. odlučila na liposukcijsku dijetu koja je posebno popularna među našim estradnjacima.

Ona uključuje zdravu prehranu, a isključuje izgladnjivanje i post. Isprobale su je zvijezde poput Suzane Mančić, Nede Ukraden, Halida Bešlića, Jennifer Aniston, Monice Bellucci, Penelope Cruz...

Ova dijeta nema nikakve veze s liposukcijom. Temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane. Preporučuje se izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda.

Fotografije koje Kolinda objavljuje s putovanja, pogledajte u galeriji.

Instagram Kolinda Grabar- Kitarović