Dok je bila predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović pozornost je, osim svojim političkim djelovanjem, privlačila i svojim izgledom, kao i modnim odabirima.

Iako se sad puno rjeđe pojavljuje u javnosti, bivša predsjednica i dalje vodi aktivan život, te neprestano putuje po svijetu, a sa svojih putovanja redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Ovaj put se javila iz Kanade, a na novim fotografijama u oči upada njena vitka linija. Kolinda je pozirala odjevena u crne hlače i bluzu, a tamnu je kombinaciju podigla svjetloplavim kaputićem kojim je posebno istaknula nikad vitkiji struk.

Kolinda Grabar-Kitarović
Facebook 

Kolinda 'cvate' otkako se prestala baviti politikom, a odmah po završetku svog predsjedničkog mandata išla je operirati kralježnicu zbog dugogodišnjih bolova u ruci.

Kilograme je nakupila dok je bila predsjednica jer nije baš imala vremena za vježbanje i ujednačenu i zdravu prehranu, a tijekom 2018. se odlučila na liposukcijsku dijetu koja je posebno popularna među našim estradnjacima.

Ona uključuje zdravu prehranu, a isključuje izgladnjivanje i post. Isprobale su je zvijezde poput Suzane Mančić, Nede Ukraden, Halida Bešlića, Jennifer Aniston, Monice Bellucci, Penelope Cruz...

Ova dijeta nema nikakve veze s liposukcijom. Dijeta se temelji na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane. Preporučuje se izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda.

Još fotografija s Kolindinih putovanja pogledajte u galeriji. 

Instagram Kolinda Grabar- Kitarović