Bivša predsjednica KolindaGrabar-Kitarović oduvijek je poznata kao strastvena navijačica, a to je još jednom pokazala i nakon utakmice Vatrenih s Rusijom.

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju kako kleči na koljenima s raširenim rukama i veseli se izravnom plasmanu Hrvatske na Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru.

Dežurnim dušebrižnicima nije dugo trebalo da se počnu ismijavati s uživljenom bivšom predsjednicom, no svi su komentirali i ono što je bilo očito vidljivo - a to je bila njena figura.

Kolinda 'cvate' otkako se prestala baviti politikom, a odmah po završetku svog predsjedničkog mandata išla je operirati kralježnicu zbog dugogodišnjih bolova u ruci.

Kilograme je nakupila dok je bila predsjednica jer nije baš imala vremena za vježbanje i ujednačenu i zdravu prehranu, a tijekom 2018. se odlučila na liposukcijsku dijetu koja je posebno popularna među našim estradnjacima.

 Ona uključuje zdravu prehranu, a isključuje izgladnjivanje i post. Isprobale su je zvijezde poput SuzaneMančić, Nede Ukraden, Halida Bešlića, JenniferAniston, MoniceBellucci, PenelopeCruz...

Ova dijeta nema nikakve veze s liposukcijom. Dijeta se temelji na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane. Preporuča se izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda.

Liposukcijska dijeta najčešće se provodi u programima trajanja 10, 14, 21 ili 30 dana. U prosjeku osobe koje su bile na liposukcijskoj dijeti 10 dana izgubile su 6-10 kilograma.