Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suzana Mančić otkrila kako je 'skinula' pet kilograma u samo osam dana

'Od mene se traži da izgledam dobro'

 Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka bivše države, Suzana Mančić, i u svojoj 64- godini izgleda odlično. Međutim, Suzana je sada odlučila dodatno poraditi na svome izgledu i 'isklesati' liniju, a to joj je i uspjelo. Naime, u samo osam dana uspjela je skinuti čak pet kilograma, a za srpski je Kurir otkrila i kako.

Povezane vijesti

Naime, Suzana je na liposukcijskoj dijeti - jede samo zeleno povrće i pije suplemente, a slatkiši su joj posve zabranjeni. Zahvaljujući tome u pet dana sa 80 je 'pala' na 75 kilograma. 'Jutro uvijek započinjem toplom limunadom i vrećicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svježi krastavac. To je takozvana liposukcijska dijeta, na kojoj sam već osam dana. Imala sam 80 kilograma, a cilj mi je da dođem do 70 kilograma. Na dobrom sam putu, sada vaga pokazuje 75 kilograma', otkrila je za spomenuti medij.

Najobilniji obrok joj je, neobično, večera. 'Ljudi se čude zato što je večera tijekom ove dijete najobilniji obrok, ali vjerujte mi da djeluje! Šećeri ne dolaze u obzir, a zabranjeno mi je čak i voće. Od povrća je dozvoljeno samo zeleno: brokula, rukola, zelena salata i špinat! Pojedem i komad ribe ili crvenog mesa. Čajeve i kavu mogu piti tijekom cijelog dana, naravno bez šećera. Dozvoljena mi je i čaša vina, ali samo jednom tjedno', rekla je Suzana.

Stroga joj dijeta, dodaje, nije utjecala na energiju. Ipak, ne smije trenirati ni trčati, već samo lagano šetati. Na dijetu se, kaže, odlučila, kada je vidjela da je dobila više od deset kilograma. 'Ipak sam televizijsko lice. Od mene se traži da izgledam dobro, ali da se razumijemo, ne želim manekensko tijelo. Treba uzeti u obzir moje godine i zdravlje, tako da neću pretjerivati s mršavljenjem', iskrena je Suzana, koja svoju hranu nosi i kada odlazi u goste. 'Svi su mi se smijali kad sam to napravila. Ali ja sam karakter i ne želim kršiti pravila. Ne dajem sebi oduška, nijednom tijekom dijete nisam pojela meso s roštilja ili slatkiše. Time bih pokvarila dijetu', zaključuje Suzana.

Magazin

Royals