Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović voli pozirati s poznatim zvijezdama, i to ne samo s domaće javne scene. Nedavno se pohvalila fotografijama s popularnom pjevačicom Dua Lipom koju je 'ulovila' na dodjeli nagrada za istaknuto vodstvo organiziranoj od strane Atlantskog vijeća u Washingtonu.

Kolinda Grabar Kitarović, Dua Lipa
Instagram 

'Ponosna na svoje podrijetlo. Ponizna u svojoj slavi. Plemenita u ljubavi prema svom narodu. Ženska snaga. Najtopliji pozdravi za sve Albance i Hrvate diljem svijeta. Čast mi je što sam upoznala ovu izvanrednu umjetnicu i aktivisticu, moćan glas za slobodu i žene posvuda', napisala je Kolinda.

Kolinda Grabar Kitarović, Dua Lipa
Instagram 

Prije toga je pozirala sa Zrinkom Cvitešić. Glumica je otkrila da joj je bivša predsjednica bila podrška u karijeri.

Kolinda Grabar Kitarović, Zrinka Cvitešić
Goran Stanzl/PIXSELL 

'Bila je prva koja me nagradila za te moje koračiće van Hrvatske... Bila je prva i jedina iz tih najviših krugova koja me došla vidjeti u London na daskama koje život znače... I opet je tu... Žena ženi..., stavila je u opis objave.

No Cvitešić nije jedina naša glumica koja se fotkala s Kolindom. Ornela Vištica utjelovila je Grabar-Kitarović u predstavi 'Predsjednici&ca; (Pretposljednja večera)'. Na praizvedbi predstave pojavila se i bivša predsjednica pa je pozirala s Višticom.

Kolinda Grabar Kitarović, Ornela Vištica
Instagram 

'Hvala svima na čestitkama za ulogu Kolinde Grabar Kitarović nakon večerašnje premijere. Hvala redatelju, kolegama i kazalištu Kerempuh pod vodstvom gospodina Šuškovića. Mene je posebno večeras dotaknula žena, dama koja je stigla i unatoč nedavnom operacijskom zahvatu i odgledala predstavu Predsjednici & ca. S osmijehom je odgledala satiru. Hvala draga, stvarna i hrabra Kolinda, hvala Vam na svemu. Da, imala sam tremu. I na cvijeću, hvala', napisala je glumica.

Kolinda Grabar Kitarović, Ornela Vištica
Instagram 

Sjećate li se kada se Kolinda 2017. na Facebooku pohvalila fotografijama sa službenog posjeta Novom Zelandu? Tada je, među ostalim, pozirala s pjevačicom Lorde koja je postala svjetski poznata s hitom 'Royals'.

Kolinda Grabar Kitarović, Lorde
Facebook